طرز تهیه کیک ساده برای ۱۰ ، ۲۰ ، ۳۰ نفر حرفه ای پف دار

  • شروع کننده موضوع آیلا
  • تاریخ شروع

آیلا

Guest
آموزش درست کردن کیک ساده اسفنجی به روش قنادی ها برای ده نفر که با دوبرابر و سه برابر کردن این مواد میتوانید برای بیست و سی نفر نیز تهیه کنید

مواد مورد نیاز برای ۱۰ نفر:
آرد شیرینی پزی۳ پیمانه
شکر۲ پیمانه
شیریک پیمانه
تخم مرغ۴ عدد
وانیل یک قاشق چای خوری
بکینگ پودر۴ قاشق چای خوری
کره یک پیمانه
نمک نصف قاشق چای خوری
مرحله اول
در یک ظرف مناسب همه مواد خشک شامل نمک، آرد شیرینی پزی، بکینگ پودر و وانیل را با هم به خوبی مخلوط کنید و دو تا سه بار الک کنید. الک کردن مواد خشک با هم باعث می‌شود کیک در آخر بافت اسفنجی به خود بگیرد.

مرحله دوم
در یک ظرف دیگر کره و شکر را می‌ریزیم و با استفاده از دور تند همزن به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه خوب هم می‌زنیم تا مواد کش دار و کرم رنگ شوند. سپس تخم مرغ‌ها را یکی یکی به کیک اضافه می‌کنیم و باز هم مواد را هم می‌زنیم تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.



مرحله سوم
در این مرحله مواد خشک را نیز اضافه کنید و به هم بزنید. هم زدن مواد باید در یک جهت و به مقدار مناسب باشد تا کیک به خوبی پف کند و حالت خمیری و بدی نداشته باشد. مقداری از آرد را نیز به همراه شیر اضافه کنید و باز هم هم بزنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.

مرحله آخر
فر را از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه بگذارید تا داغ شود. سپس قالب کیک را چرب کرده و مایه را به آن اضافه کنید. مدت زمان پخت این کیک خوشمزه حدود ۳۰ الی ۴۰ دقیقه است. در آخر کیک را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید تا سرد شود. سپس با سلیقه خود آن را تزئین و نوش جان کنید.
Û±Û°-Û³Û¹-Û°Û·-images.jpg

چرا کیک سفت می‌شود؟
اگر از خودتان می‌پرسید که چرا کیک سفت می‌شود از دلایل آن ممکن است بدلیل رعایت نکردن میزان دقیق مواد، الک نکردن آرد و یا خوب هم نزدن سفیده تخم مرغ باشد.

کیک وانیلی را با چه چیزهایی سرو کنیم؟
کیک وانیلی ساده را می‌توان به همراه انواع مرباها، شکلات آب شده، بستنی، قهوه و… سرو و نوش جان کرد.
 

بالا