طرز تهیه کیک ساده بدون شیر خوشمزه برای ۴ ، ۸ و ۱۰ نفر

آیلا

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
طرز تهیه کیک ساده بدون شیر برای 4 نفر که با دو برابر و کردن این مواد می توانید برای ۸ و ۱۰ نفر نیز تهیه کنید

طرز تهیه کیک اسفنجی بدون شیر
مواد لازم برای 4 نفر:
تخم مرغ: 3 عدد
شکر (65گرم): ⅓ پیمانه
آرد (65گرم): ⅔ پیمانه
بیکینگ پودر: ⅔ قاشق چای خوری
آب جوش: 2 قاشق سوپ خوری
وانیل‏: ⅙ قاشق چای خوری (نوک قاشق)
طرز تهیه کیک اسفنجی برای 4 نفر بدون شیر:
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا می‌کنیم. زرده‌ها رو همراه با شکر و وانیل با دور تند همزن ۲‌ دقیقه می‌زنیم سپس آب جوش را افزوده و باز ۱۰ تا‌ ۱۵دقیقه بزنید تا کشدار و غلیظ و کرم رنگ شود.

سفیده رو با همزن داخل یه ظرف دیگه می‌زنیم تا فرم بگیره و از ظرف نریزه. وقتی سفیده فرم گرفت آن را به زرده اضافه می‌کنیم و با لیسک به صورت دورانی فولد می‌کنیم.



آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط می‌کنیم و با الک به موادمون اضافه می‌کنیم و دوباره با لیسک فولد کنیم. کف قالب ۱۸‌ یا ۲۰‌ سانتی با ارتفاع ۱۰ را با مقدار کمی روغن چرب و کاغذ روغنی می‌اندازیم.

فر را از ۲۰ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰درجه روشن و گرم کنید. قالب را داخل فر به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید. زمان پخت که تمام شد کیک را با سیخ چوبی امتحان کنید، اگر چیزی به سیخ نچسبید، کیک پخته است.

کیک را از قالب جدا می‌کنیم روی توری می‌گذاریم. اگه خواستید کیک را خامه کشی کنید، کیک را به ۲ قسمت برش میدیم و با قهوه فوری یا نسکافه لایه‌های کیک رو مرطوب می‌کنیم و یه لایه خامه موز و گردو، بعد لایه بعدی کیک رو میذاریم روی لایه‌ای که خامه کشیدیم و کل کیک رو خامه کشی می‌کنیم و روش رو گاناش می‌ریزم و به دلخواه تزئین می‌کنیم.
Û±Û¶_Û´Û°_Û³Û¹_Sponge-cake-1-pamuh.com-_.jpg

نکات کلیدی در تهیه کیک اسفنجی
می‌توانید برای تزئین از کمی گاناش شکلاتی استفاده کنید.
می توانید با این دستور کیک انواع کیک های میوه ای را با جایگزین کردن اسانس میوه به جای وانیل تهیه کنید.
برای تست پخت کیک باید با خلال دندان از مرکز کیک آن را چک کنید.
برای فرهای برقی و توستر ۲۰ درجه دما را کمتر تنظیم کنید.
بعد از پخت کیک آن را روی توری برگردانده تا خنک شود.
آرد را بین 3 تا 5 بار الک کنید.​
 

بالا