طرز تهیه کیک باقلوا خوشمزه برای ۴ ، ۸ و ۱۲ نفر

آیلا

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
طرز تهیه کیک باقلوا شربتی برای چهار نفر الی شش نفرکه با دو برابر کردن این موادمیتوانید برای هشت الی دوازده نفر نیز تهیه کنید
مواد لازم برای مایه کیک👇
آرد 200 گرم (یک و نیم پیمانه)
تخم مرغ 3 عدد (یکی از زرده ها را برای رومال برمیداریم)
شکر 130 گرم یا یک دوم پیمانه کاملا سرپر
روغن مایع 160 گرم یا سه چهارم پیمانه
پودر بادام 50 گرم یا یک دوم پیمانه
پودر نارگیل 25 گرم یا یک دوم پیمانه
وانیل نوک کارد
1 ق چ بکینگ پودر
زعفران دم کرده
پودر هل


مواد لازم برای شربت 👇
1/2 پیمانه آب
1 پیمانه شکر
1/2 پیمانه گلاب
جوهر لیمو نوک کارد
1 ق غ زعفران دم کرده


مواد لازم رومال👇
1 عدد زرده تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری ماست
کمی زعفران
1 قاشق چایخوری پودر قند


مراحل تهیه
مرحله 1
🌺آرد + بکینگ پودر را مخلوط و الک کرده و کنار میگذاریم.
🌺کف قالب را کاغذ روغنی انداخته، کف و اطرافش را کامل چرب کنید.

مرحله 2
اول شربت را درست کرده و کنار میگذاریم تا خنک شود. مواد را مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید، شکر که حل شد و به جوش آمد اجازه دهید دو سه جوش بزند و حرارت را خاموش کنید.
🌺نکته: اصلا آب شربت تبخیر نشود. شربت اگر غلیظ شود کیک بعد از ماندن در یخچال تر نخواهد بود و بدون شک شکرک خواهد زد.


مرحله 3
حالا فر را در درجه های گفته شده روشن میکنیم تا گرم شود.
🔴 دمای فر برقی ۱۶۵، فر گازی ۱۷۵، مدت زمان پخت ‌۴۵ دقیقه (بستگی به تیزی فر شما دارد)


مرحله 4
تخم مرغ، وانیل، پودر هل و شکر را با هم ترکیب کرده و با همزن برقی هم میزنیم تا کرمی رنگ شده و حجمش دو برابر شود. سپس روغن مایع و زعفران را افزوده و هم میزنیم تا کاملا ترکیب شود.


مرحله 5
حالا پودر بادام و پودر نارگیل را افزوده و فقط در حد ترکیب شدن هم میزنیم‌. سپس مخلوط آرد را کم کم با الک اضافه کرده و با لیسک در یک جهت فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم. 🌺نکته : میتوانید از پودر نارگیل یا پودر بادام به تنهایی استفاده کنید مشکلی پیش نمیاید.

مرحله 6
مواد را که کمی سفت تر از مواد کیک با مایعات هست، در قالب ریخته و با لیسک صاف میکنیم.
سپس برای رومال یک عدد زرده تخم مرغ که از مواد کیک نگه داشته ایم با یک قاشق ماست، کمی زعفران و یک ق چ پودر قند مخلوط می کنیم و با برس یا پشت قاشق روی مواد کیکمان میکشیم. قالب را داخل فر از قبل گرم شده با دماهای گفته شده به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه قرار میدهیم تا بپزد.
🌺می توانید برای یک دقیقه گریل را هم روشن کنید تا روی کیک طلایی شود.

مرحله 7
🌺کیک را که از فر خارج کردید اجازه دهید تا از داغی بیافتد، سپس کیک را روی شبکه مشبک برگردانده و کاغذ روغنی را جدا کنید و مجدد کیک را داخل قالب برگردانید، برش بزنید و بعد شربت خنک شده را رویش بریزید، سلفون بکشید و داخل یخچال سه تا چهار ساعت استراحت دهید، حتی میتوانید شب درست کنید و روز بعد سرو کنید. 🌺این کیک بعد از ماندن در یخچال و استراحت بسیار دلچسب تر خواهد شد.


مرحله 8
من داخل فر برقی و به مدت ۳۰ دقیقه پختم.


Û±Û²_Û²Û¶_Û´Û´_cake-baghlava-min.jpg
 

بالا