طرز تهیه کیک اسفنجی زعفرانی خوشمزه و مجلسی

  • شروع کننده موضوع هاله
  • تاریخ شروع

هاله

Guest
آموزش کیک زعفرانی اسفنجی خوشمزه به روشی آسان در منزل

مواد مورد نیاز
۱ پیمانه آرد
۱/۳ پیمانه شیر
۳ قاشق چایخوری زعفران
۱/۲ پیمانه کره
۳ عدد تخم مرغ
۱/۲ پیمانه شکر
۲ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
۱/۸ قاشق چایخوری نمک

فر را با دمای 190 درجه سانتی گراد روشن میکنیم. زعفران را ساییده و سپس با آبجوش مخلوط میکنیم. تخم مرغ و زعفران هارا در ظرفی مناسب می ریزیم و به مدت 2 هم می زنیم.
شکر را کم کم به تخم مرغ ها اضافه میکنیم و به خوبی مخلوط میکنیم.
IMG_20230128_150653_896.jpg

بیکینگ پودر را به همراه کره آب شده پس از حل شدن شکر به مواد اضافه میکنیم و شیر را نیز به صورت سرد به مواد می افزاییم. آرد و نمک را مخلوط کرده و 3بار الک میکنیم و به صورت کم کم به مواد اضافه میکنیم و بعد از هربار اضافه کردن به خوبی مواد را مخلوط میکنیم تا مواد گلوله نشود.

قالب را با روغن توسط قلمو چرب میکنیم و مواد را داخل قالب میریزیم .
قالب را به مدت نیم ساعت تا 40دقیقه داخل فر داغ شده قرار میدهیم .
1)بعد از تمام شدن زمان پخت ، کیک را با انگشتان امتحان کنید. اگر جای انگشت ها روی کیک باقی ماند یعنی کیک هنوز کاملا پخته نشده و باید کمی بیشتر در فر بماند.
 

منصوره موسوی

Guest
با سلام خدمت دوست عزیزم بابت گذاشتن دستور کیک اسفنجی که فرستادی از شما دوست خوبم تشکر میکنم این اسنیکر زیبا تقدیم به شما دوست عزیزم

عکس استیکر حرکتی
 
استارتر
استارتر

هاله

Guest
با سلام خدمت دوست عزیزم بابت گذاشتن دستور کیک اسفنجی که فرستادی از شما دوست خوبم تشکر میکنم این اسنیکر زیبا تقدیم به شما دوست عزیزم

عکس استیکر حرکتی
عهههه ممنون خیلی وقت بود نبودی منصوره جان??
 

بالا