هاله
Guest
آموزش کیک زعفرانی اسفنجی خوشمزه به روشی آسان در منزل
مواد مورد نیاز
۱ پیمانه آرد
۱/۳ پیمانه شیر
۳ قاشق چایخوری زعفران
۱/۲ پیمانه کره
۳ عدد تخم مرغ
۱/۲ پیمانه شکر
۲ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
۱/۸ قاشق چایخوری نمک
فر را با دمای 190 درجه سانتی گراد روشن میکنیم. زعفران را ساییده و سپس با آبجوش مخلوط میکنیم. تخم مرغ و زعفران هارا در ظرفی مناسب می ریزیم و به مدت 2 هم می زنیم.
شکر را کم کم به تخم مرغ ها اضافه میکنیم و به خوبی مخلوط میکنیم.
بیکینگ پودر را به همراه کره آب شده پس از حل شدن شکر به مواد اضافه میکنیم و شیر را نیز به صورت سرد به مواد می افزاییم. آرد و نمک را مخلوط کرده و 3بار الک میکنیم و به صورت کم کم به مواد اضافه میکنیم و بعد از هربار اضافه کردن به خوبی مواد را مخلوط میکنیم تا مواد گلوله نشود.
قالب را با روغن توسط قلمو چرب میکنیم و مواد را داخل قالب میریزیم .
قالب را به مدت نیم ساعت تا 40دقیقه داخل فر داغ شده قرار میدهیم .
1)بعد از تمام شدن زمان پخت ، کیک را با انگشتان امتحان کنید. اگر جای انگشت ها روی کیک باقی ماند یعنی کیک هنوز کاملا پخته نشده و باید کمی بیشتر در فر بماند.
مواد مورد نیاز
۱ پیمانه آرد
۱/۳ پیمانه شیر
۳ قاشق چایخوری زعفران
۱/۲ پیمانه کره
۳ عدد تخم مرغ
۱/۲ پیمانه شکر
۲ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
۱/۸ قاشق چایخوری نمک
فر را با دمای 190 درجه سانتی گراد روشن میکنیم. زعفران را ساییده و سپس با آبجوش مخلوط میکنیم. تخم مرغ و زعفران هارا در ظرفی مناسب می ریزیم و به مدت 2 هم می زنیم.
شکر را کم کم به تخم مرغ ها اضافه میکنیم و به خوبی مخلوط میکنیم.
بیکینگ پودر را به همراه کره آب شده پس از حل شدن شکر به مواد اضافه میکنیم و شیر را نیز به صورت سرد به مواد می افزاییم. آرد و نمک را مخلوط کرده و 3بار الک میکنیم و به صورت کم کم به مواد اضافه میکنیم و بعد از هربار اضافه کردن به خوبی مواد را مخلوط میکنیم تا مواد گلوله نشود.
قالب را با روغن توسط قلمو چرب میکنیم و مواد را داخل قالب میریزیم .
قالب را به مدت نیم ساعت تا 40دقیقه داخل فر داغ شده قرار میدهیم .
1)بعد از تمام شدن زمان پخت ، کیک را با انگشتان امتحان کنید. اگر جای انگشت ها روی کیک باقی ماند یعنی کیک هنوز کاملا پخته نشده و باید کمی بیشتر در فر بماند.