طرز تهیه کوفته

وضعیت
این موضوع قفل شده است

سرنوشت

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 3, 2023
جنسیت
خانم
این مقدار که میگم برای ۳ تا کوفته متوسط هست


از شب قبل ۳ قاشق غذا خوری لپه خیس کنید بعد لپه رو بدون نمک دو ساعت بپزید بعد آبکش کنید یکم آبش بره


۳ قاشق غذاخوری برنج و یه قاشق چای خوری بلغور گندم یا جو یا ترکیب هردو رو بریزید داخل یه ظرف پاک کنید و چندبار بشورید خیس نکنید چون زمان طولانی تو سس میخواد بپزه له نشه

یه پیاز خیلی کوچیک رو با رنده درشت رنده کنید با برنج ، لپه ، کمی گوشت چرخکرده یه استکان یا ۱۵۰ گرم کافیه ، یه تخم مرغ ، ۳ قاشق چای خوری آرد، دوقاشق غذاخوری سبزی کوفته خشک (به دلخواه نعناع،ریحون ،ترخون،شوید ،مرزه،پیازچه،جعفری و گشنیز)سبزی تازه خردشده هم میشه ولی خشک بهتره

و نوک قاشق چای خوری فلفل قرمز و سیاه و نصف قاشق چای خوری نمک و زردچوبه بزنید ، هر ادویه ای که دوست دارید کمی بزنید ادویه کوفته هم خوبه نوک قاشق چای خوری به دلخواه بزنید


دستکش بپوشید چند دقیقه مواد رو ورز بدید بعد دستتون رو خیس کنید و کوفته هارو گرد کنید روی یه ظرف بذارید و بعد بذارید فریزر در حد چند دقیقه یکم خنک بشه اینجوری اصلا وا نمیره اگه چند ساعت دیگه میخواید درست کنید موادشو بذارید یخچال


ساعت طولانی فریزر نذارید چون یخ بزنه بدمزه میشه



یه پیاز خیلی کوچیک رو با رنده درشت رنده کنید بریزید داخل قابلمه کوچیک با یک چهارم استکان روغن ، نوک قاشق چای خوری فلفل سیاه و قرمز ، نصف قاشق چای خوری نمک و زردچوبه دو قاشق غذاخوری رب بزنید تفت بدید


بعد نصف کاسه آب بریزید بذارید حتما بجوشه کوفته هارو با کفگیر به آرومی یکی یکی اضافه کنید باز بذارید چندثانیه بجوشه ، بعد حرارت رو خیلی کم کنید بذارید ۲ ساعت بپزه و بعد یک ساعت کوفته هارو پشت و رو کنید تا بهتر بپزه نیم ساعت مانده به پخت هم یک قاشق غذاخوری آبلیمو بزنید

اواخر پخت هم از سس روی کوفته ها بریزید

موقع سرو از سس با کوفته ترکیب کنید میل کنید

باید خیلی غلیظ بشه کمی سفت باشه و روش یکم روغن بندازه

اگه خیلی سفت شد یک چهارم استکان آب جوش بریزید بذارید چندثانیه بپزه

وقتی پخت هم نزنید زیرشو خاموش کنید با در بسته چنددقیقه بمونه تا روغن بندازه
 
آخرین ویرایش:

وضعیت
این موضوع قفل شده است
بالا