آیلا
⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
- عضویت
- May 2, 2023
- جنسیت
- خانم
مواد لازم برای تهیه کتلت ماهی ( ۴ نفر)
فیله ماهی (پخته شده) ۵۰۰ گرم
سیبزمینی (آب پز) ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر (کوبیده شده) ۲ حبه
گشنیز (پاک و خرد شده) ۱۵۰ گرم
پودر نان خشک (خردشده) ۲ قاشق سوپ خوری (۱۴گرم)
نمک و فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم
دارچین و زردچوبه (پودرشده) از هر کدام ۱ قاشق چای خوری
تخممرغ ۱ عدد
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم
هویج درشت (آب پز) ۱ عدد
زیتون سیاه مقداری برای تزیین
چغندر و برگ کرفس مقداری برای تزیین
ماهی و سیبزمینی را به همراه پیاز ، سیر و گشنیز در غذاساز بریزید و هم بزنید سپس آن را از غذاساز خارج کرده و در ظرفی بریزید.
پودر نان، نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
تخم مرغ را بیافزایید و مواد را با دست ورز دهید تا کاملا” حالت چسبندگی پیدا کند.
از مایه گلولهای برداشته و در دست فرم داده در بقیه پودرنان بغلتانید سپس در تابه ای حاوی روغن داغ روی حرارت ملایم سرخ کنید.
هویج و چغندر را قالب زده، برگ کرفس را کمی خرد کرده و زیتون را برش دهید. کتلت ماهی را در ظرف مورد نظر بچینید و با سبزیجات تزیین و سرو کنید.
نکته
برای کتلت ماهی بهتر است از فیلهی ماهی شیر یا کوسه استفاده کنید و آن را در ظرفی حاوی آب، نمک و چند حبه سیر به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.
در صورتی که مواد در هنگام ورز دادن به اندازه کافی چسبندگی نداشت، می توانید از یک عدد تخممرغ دیگر استفاده کنید.
فیله ماهی (پخته شده) ۵۰۰ گرم
سیبزمینی (آب پز) ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر (کوبیده شده) ۲ حبه
گشنیز (پاک و خرد شده) ۱۵۰ گرم
پودر نان خشک (خردشده) ۲ قاشق سوپ خوری (۱۴گرم)
نمک و فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم
دارچین و زردچوبه (پودرشده) از هر کدام ۱ قاشق چای خوری
تخممرغ ۱ عدد
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم
هویج درشت (آب پز) ۱ عدد
زیتون سیاه مقداری برای تزیین
چغندر و برگ کرفس مقداری برای تزیین
ماهی و سیبزمینی را به همراه پیاز ، سیر و گشنیز در غذاساز بریزید و هم بزنید سپس آن را از غذاساز خارج کرده و در ظرفی بریزید.
پودر نان، نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
تخم مرغ را بیافزایید و مواد را با دست ورز دهید تا کاملا” حالت چسبندگی پیدا کند.
از مایه گلولهای برداشته و در دست فرم داده در بقیه پودرنان بغلتانید سپس در تابه ای حاوی روغن داغ روی حرارت ملایم سرخ کنید.
هویج و چغندر را قالب زده، برگ کرفس را کمی خرد کرده و زیتون را برش دهید. کتلت ماهی را در ظرف مورد نظر بچینید و با سبزیجات تزیین و سرو کنید.
نکته
برای کتلت ماهی بهتر است از فیلهی ماهی شیر یا کوسه استفاده کنید و آن را در ظرفی حاوی آب، نمک و چند حبه سیر به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.
در صورتی که مواد در هنگام ورز دادن به اندازه کافی چسبندگی نداشت، می توانید از یک عدد تخممرغ دیگر استفاده کنید.