طرز تهیه کتلت ماهی بلوچی و بوشهری خوشمزه

آیلا

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
مواد لازم برای تهیه کتلت ماهی ( ۴ نفر)
فیله‌ ماهی (پخته شده) ۵۰۰ گرم
سیب‌زمینی (آب پز) ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر (کوبیده شده) ۲ حبه
گشنیز (پاک و خرد شده) ۱۵۰ گرم
پودر نان‌ خشک (خردشده) ۲ قاشق سوپ خوری (۱۴گرم)
نمک و فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم
دارچین و زردچوبه (پودرشده) از هر کدام ۱ قاشق چای خوری
تخم‌مرغ ۱ عدد
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم
هویج درشت (آب پز) ۱ عدد
زیتون سیاه مقداری برای تزیین
چغندر و برگ کرفس مقداری برای تزیین

ماهی و سیب‌زمینی را به همراه پیاز ، سیر و گشنیز در غذاساز بریزید و هم بزنید سپس آن را از غذاساز خارج کرده و در ظرفی بریزید.

پودر نان، نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

تخم‌ مرغ را بیافزایید و مواد را با دست ورز دهید تا کاملا” حالت چسبندگی پیدا کند.

از مایه گلوله‌ای برداشته و در دست فرم داده در بقیه‌ پودرنان‌ بغلتانید سپس در تابه ای حاوی روغن داغ روی حرارت ملایم سرخ کنید.

هویج و چغندر را قالب زده، برگ کرفس را کمی خرد کرده و زیتون را برش دهید. کتلت ماهی را در ظرف مورد نظر بچینید و با سبزیجات تزیین و سرو کنید.

۱۷_۱۵_۴۹_کتلت-با-ماهی-کیلکا.jpg


نکته
برای کتلت ماهی بهتر است از فیله‌ی ماهی شیر یا کوسه استفاده کنید و آن را در ظرفی حاوی آب، نمک و چند حبه سیر به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.

در صورتی که مواد در هنگام ورز دادن به اندازه‌ کافی چسبندگی نداشت، می توانید از یک عدد تخم‌مرغ دیگر استفاده کنید.​
 

بالا