طرز تهیه کباب ناگمان پچ خوشمزه

آیلا

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
این کباب قدیمی به نام های کباب ناگمان پچ یا شکارپچ نیز شناخته می شود. این کباب خوشمزه طوری درست می شود که گوشت با حرارت آتش پخته می شود و هیچ گونه روغنی در زمان طبخ آن استفاده نمی شود. در واقع این کباب از قدیم تا امروز رواج یافته است و با سیخ کشیدن گوشت گوساله، گاو، گوسفند و گذاشتن آنها بین دو طرف آتش با حرارت ملایلم پخته می شود. در پخت این کباب از سیخ چوبی استفاده می شود که مدت زمان پخت و کباب شدن گوشت به 3 الی 6 ساعت می رسد.

نگمان پچ به معنای ناگهان پختن است که این کباب قدیمی امروزه تنها در مهمانی های خاص و عروسی درست می شود.
Û±Û·_Û²Û¸_Û±Û¶_ttkbocgdwbg9.png

 

بالا