لایلاک
⭐کاربر برتر⭐
- عضویت
- Oct 24, 2023
- جنسیت
- خانم
مواد لازم:
گوشت بره یا گاو: ۷۰۰ گرم
آلوچه ترش: ۱۵۰ گرم
ترخون: ۲۰۰ گرم
پیازچه: ۲۰۰ گرم
گشنیز: ۱۵۰ گرم
فلفل سبز: ۲ عدد
**** سفید: ۲۰۰ میلی لیتر
سیر: ۳۰ گرم
آب: یک لیتر
نمک: به میزان لازم
گوشتها رو داخل یک قابلمه گود بریزید. **** رو بهش اضافه کنید و روی شعله کم به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا شرابش تبخیر بشه. گهگاهی با قاشق چوبی، گوشتها رو زیر و رو کنید.
برگهای ترخون و پیازچه، گشنیز و فلفل سبز رو خرد کنید. سیرها رو هم له کنید.
وقتی میزان **** توی قابلمه خیلی کم شد، مواد خرد شده و آلوچهها رو داخلش بریزید. یک لیتر آب به قابلمه اضافه کنید و درش رو بگذارید تا روی شعله پایین برای یک ساعت بپزه.
گهگاه اون رو هم بزنید و دست آخر به قدر ذائقهتون نمک بزنید.
چکپولی رو گرم نوش جان کنید و هنگام میل کردن مراقب هسته آلوچهها باشید.