طرز تهیه چلو گوشت

استارتر
استارتر
سرنوشت

سرنوشت

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 3, 2023
جنسیت
خانم
طرز تهیه 🤗

(برای ۴ نفر)

تو یه قابلمه ۴ نفره یه پیاز متوسط خرد شده رو با چند تا گوشت تکه ای بزرگ ، نصف استکان روغن و کمی آب تفت بدید (گوشت رو کمی تفت بدید که تغییر رنگ بده فقط سرخ نکنید چون آب میان بافتیشو از دست میده خشک میشه و طعمش بد)

بعد یک قاشق غذاخوری پر رب ، یک قاشق چای خوری زردچوبه ، نوک قاشق چای خوری فلفل تفت بدید

بعد تا نصف قابلمه آب پر کنید بذارید ۵ ، ۶ ساعت بپزه رو شعله کوچیک با حرارت خیلی کم

یه فلفل دلمه خلالی و یه هویج حلقه ای رو سرخ کنید و ۲ ، ۳ ساعت مانده اضافه کنید تا خوب نرم بشه

یک ساعت مانده هم آبلیمو اضافه کنید

نصف قاشق چای خوری هم زعفرون ساییده شده رو داخل دوتیکه یخ بریزید یه مقدارش رو برای پلو و باقیشو آخرهای پخت به خورشت اضافه کنید


آبش باید خیلی غلیظ بشه روش روغن بندازه و آبش آبکی نباشه مثله سس باشه کمی ، قبل از سرو نگاه کنید اگه آبش غلیظ نبود درشو بردارید زیرشو یکم بیشتر کنید آبش خشک بشه اگه روغنشو از دست داد درشو بذارید حرارتو خیلی کم کنید دوباره روغن می ندازه ، اگه هم خیلی سفت شد چند تیکه یخ یا یکم آب جوش بریزید بذارید بپزه کمی



با برنج و پلو زعفرانی و زرشک

*یک قاشق غذا خوری زرشک رو کمی خیس کنید در حد چند ثانیه بعد شسته آبش بره بعد تو روغن داغ با حرارت کم چندثانیه تفت بدید در حدی که یکم رنگش تغییرکنه و زرشک ها باد کنه زیاد تفت ندید میسوزه تلخ میشه ، کره هم بزنید خوبه بعد با کمی برنج و بعد زعفران ترکیب کنید*


نوش جان 😘
 

بالا