طرز تهیه پیاز سوخاری با دلستر و ماء الشعیر

مژده

Guest
آموزش تهیه پیاز سوخاری در منزل با دلستر

مواد لازم:
  • پیاز خیلی بزرگ ۱ عدد
  • ماءالشعیر سرد ۳۱۰ میلی لیتر
  • آرد ساده ۱۲۸ گرم
  • پاپریکا ۱ قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
  • نمک ۱ قاشق چای خوری
  • فلفل ۱/۲ قاشق چای خوری
  • روغن




وسایل لازم:
  • قفسه سیمی ۲ عدد
  • ظرف عمیق برای سرخ کردن
  • چاقوی تیز
  • انبرک
  • کاغذ پخت ۲ عدد

در یک کاسه آرد، پاپریکا، فلفل، نمک و بکینگ پودر را افزوده و به خوبی مخلوط نمایید.

سر و ته پیازها را زده سپیس با یک چاقوی تیز حلقه هایی از پیاز را برش دهید و حلقه های کوچک و بزرگ را جدا نمایید.

یکی یکی حلقه ها را درون آرد زده و روی قفسه سیمی قرار دهید(زیر قفسه سیمی را با کاغذ پخت بپوشانید).

پس از اینکه تمامی پیازها به آرد آغشته شدن ماءالشعیر را به مخلوط آرد اضافه نموده و پیازها را به این ترکیب آغشته نمایید(روی قفسه سیمی دوم قراردهید).

در یک قابلمه عمیق روغن ریخته و زمانی که حرارت به ۱۹۰ درجه سانتی گراد رسید پیازها را به مدت ۳-۲ دقیقه سرخ نموده و روی قفسه سیمی بگذارید.


از پیاز های بزرگ با طعم شیرین استفاده کنید.
حتما ماءالشعیر را مستقیما از یخچال بیرون آورده زیرا در انتها سبب ایجاد خمیر خوب و بادوام خواهد شد می توان آن را با یک نوشیدنی گازدار بی طعم جایگزین کرد.
از روغن گیاهی یا آفتابگردان استفاده کنید.
با اولین پیاز شروع کرده و امتحان کنید.
اگر در کمتر از ۱ دقیقه سرخ شود در نهایت مرکز آن سفت خواهد بود پس دما را کاهش دهید.
اگر بیش از ۴ دقیقه طول بکشد خمیر بیش از حد چرب و خیس خواهد شد.
 
استارتر
استارتر

مژده

Guest
حالا خوشمزه میشه ؟من از پیاز بدم میاد میتونم بخورم؟
خودت خوردی؟؟خوشمزس؟؟
دقیقا سوال منم هست?
منم بپرسم خوش مزه میشه ?
من تو اینستاگرام دیدم!
خودم نخوردم تا حالا و واسم عجیب بود اما به ظاهرش که دقت کردم بهش نمیخورد بدمزه باشه!?
 

دخترمرداد

Guest
من خونه خالم رفتم گفت بخور یه دونه نخوردم
حالم از پیاز سرخ کرده بهم میخوره نمیدونم چرا
توی غذا میگیرم رنده میکنم
 

melika.j

⭐کاربر برتر⭐
عضویت
Apr 29, 2024
جنسیت
خانم
چه باحال
 

بالا