مژده
Guest
آموزش تهیه پیاز سوخاری در منزل با دلستر
مواد لازم:
وسایل لازم:
در یک کاسه آرد، پاپریکا، فلفل، نمک و بکینگ پودر را افزوده و به خوبی مخلوط نمایید.
سر و ته پیازها را زده سپیس با یک چاقوی تیز حلقه هایی از پیاز را برش دهید و حلقه های کوچک و بزرگ را جدا نمایید.
یکی یکی حلقه ها را درون آرد زده و روی قفسه سیمی قرار دهید(زیر قفسه سیمی را با کاغذ پخت بپوشانید).
پس از اینکه تمامی پیازها به آرد آغشته شدن ماءالشعیر را به مخلوط آرد اضافه نموده و پیازها را به این ترکیب آغشته نمایید(روی قفسه سیمی دوم قراردهید).
در یک قابلمه عمیق روغن ریخته و زمانی که حرارت به ۱۹۰ درجه سانتی گراد رسید پیازها را به مدت ۳-۲ دقیقه سرخ نموده و روی قفسه سیمی بگذارید.
از پیاز های بزرگ با طعم شیرین استفاده کنید.
حتما ماءالشعیر را مستقیما از یخچال بیرون آورده زیرا در انتها سبب ایجاد خمیر خوب و بادوام خواهد شد می توان آن را با یک نوشیدنی گازدار بی طعم جایگزین کرد.
از روغن گیاهی یا آفتابگردان استفاده کنید.
با اولین پیاز شروع کرده و امتحان کنید.
اگر در کمتر از ۱ دقیقه سرخ شود در نهایت مرکز آن سفت خواهد بود پس دما را کاهش دهید.
اگر بیش از ۴ دقیقه طول بکشد خمیر بیش از حد چرب و خیس خواهد شد.
مواد لازم:
- پیاز خیلی بزرگ ۱ عدد
- ماءالشعیر سرد ۳۱۰ میلی لیتر
- آرد ساده ۱۲۸ گرم
- پاپریکا ۱ قاشق چای خوری
- بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
- نمک ۱ قاشق چای خوری
- فلفل ۱/۲ قاشق چای خوری
- روغن
وسایل لازم:
- قفسه سیمی ۲ عدد
- ظرف عمیق برای سرخ کردن
- چاقوی تیز
- انبرک
- کاغذ پخت ۲ عدد
در یک کاسه آرد، پاپریکا، فلفل، نمک و بکینگ پودر را افزوده و به خوبی مخلوط نمایید.
سر و ته پیازها را زده سپیس با یک چاقوی تیز حلقه هایی از پیاز را برش دهید و حلقه های کوچک و بزرگ را جدا نمایید.
یکی یکی حلقه ها را درون آرد زده و روی قفسه سیمی قرار دهید(زیر قفسه سیمی را با کاغذ پخت بپوشانید).
پس از اینکه تمامی پیازها به آرد آغشته شدن ماءالشعیر را به مخلوط آرد اضافه نموده و پیازها را به این ترکیب آغشته نمایید(روی قفسه سیمی دوم قراردهید).
در یک قابلمه عمیق روغن ریخته و زمانی که حرارت به ۱۹۰ درجه سانتی گراد رسید پیازها را به مدت ۳-۲ دقیقه سرخ نموده و روی قفسه سیمی بگذارید.
از پیاز های بزرگ با طعم شیرین استفاده کنید.
حتما ماءالشعیر را مستقیما از یخچال بیرون آورده زیرا در انتها سبب ایجاد خمیر خوب و بادوام خواهد شد می توان آن را با یک نوشیدنی گازدار بی طعم جایگزین کرد.
از روغن گیاهی یا آفتابگردان استفاده کنید.
با اولین پیاز شروع کرده و امتحان کنید.
اگر در کمتر از ۱ دقیقه سرخ شود در نهایت مرکز آن سفت خواهد بود پس دما را کاهش دهید.
اگر بیش از ۴ دقیقه طول بکشد خمیر بیش از حد چرب و خیس خواهد شد.