طرز تهیه پو آچا پنبه ای ترکیه ای خوشمزه

Choi mary

مدیر
عضویت
May 4, 2023
جنسیت
خانم
مواد لازم:
1 و نیم لیوان شیر ولرم
1 شیشه سودا ساده هم دمای محیط (200 میلی ، آب گازدار)
1 لیوان روغن مایع
3 قاشق مرباخوری شکر
1 قاشق مرباخوری نمک
1 پاکت خمیر مایه خشک فوری (10 گرم معادل یک قاشق غذاخوری )
7 و نیم لیوان آرد (با کنترل اضافه کنید)

برای داخل پوآچا:
مخلوط پنیر و جعفری

2 عدد زرده تخم مرغ برای روی پوآچا

طرز تهیه:
شیر ولرم ، شکر و خمیر مایه را داخل ظرفی بریزید و تا وقتیکه که خمیر مایه حل شود هم بزنید. (خمیر مایه خشک فوری نیاز به عمل آوردن ندارد اگر از خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید ابتدا خمیر مایه و شکر را داخل شیر ولرم بریزید کمی هم بزنید و حدود ده دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند سپس بقیه مواد را اضافه کنید ) سودا را اضافه کنید و هم بزنید(سودا را نیم ساعت داخل آب داغ نگه دارید تا ولرم شود)
روغن مایع را اضافه کنید و کمی هم بزنید. مقداری آرد و نمک بریزید و شروع به ورز دادن کنید بقیه آرد را کم کم و با کنترل اضافه کنید تا خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و در جای ولرم 45_40 دقیقه استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود. خمیر عمل آمده را کمی ورز دهید تا هوای خمیر گرفته شود و به 12 چانه به بزرگ (اندازه نارنگی) و 12 چانه کوچک (اندازه گردو)تقسیم کنید. داخل چانه های بزرگ مخلوط پنیر و جعفری بذارید و ببندید و کنار بذارید. چانه های کوچک را هم باز کنید و از کناره ها برش بزنید و پوآچای بزرگ را وسط خمیر باز،شده بذارید و خمیر را محکم ببندید تا باز نشود. پوآچاهایی آماده شده را داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید بچینید. روی پوآچاها زرده تخم مرغ بزنید(میتوانید به زرده تخم مرغ یک قاشق مرباخوری روغن یا شیر اضافه کنید) و در فر 180 درجه تا وقتی که سرخ شود بپزید(حدود 25_20 دقیقه ، بستگی به حرارت فر شما دارد) نوش جان
IMG_20231207_091102_309.jpg
 

بالا