طرز تهیه نان هلکاری بلوچی خوشمزه

آیلا

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
هلکارى halkari

روغن را در ديگ مسى قلع‌اندود يا ديگ نيکلى داغ مى‌کنند و خمير را به چانه‌هاى کوچک تقسيم کرده، سپس آن را با غلطک مخصوصى نازک و در ظرف روغن جوشان مى‌اندازند تا پخته شود، اين نان را روغن جوشى مى‌نامند.


در تهیه هَلَکاری، معمولا خمیر را به چانه‌‌هاى کوچک تقسیم و سپس آنها را نازک می‌کنند. برای نازک کردن این چانه‌ها هم از غلتک ویژه‌ای به نام بِیلَد استفاده می‌شود، سپس این چانه‌های نازک شده را داخل دیگی از روغن داغ قرار می‌دهند تا سرخ شود.

Û±Û¸_Û°Û²_Û²Û¶_f93aa750-6af4-46ff-9ea1-ab5c269718fb.jpg
 

بالا