طرز تهیه نان آرد ذرت برای تاکو در منزل

مژده

Guest
آموزش نحوه تهیه نان با آرد ذرت در منزل و ماهیتابه به روشی آسان در کمترین زمان. نان خانگی با آرد ذرت مناسب برای ساندویچ تاکو

مواد لازم برای تهیه نان با آرد ذرت
آرد ذرت3 پیمانه
نمک1 قاشق مرباخوری
آببه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. آرد را با نمک در یک کاسه بریزید.

    آرد و نمک


  2. آب را کم کم به آن اضافه کنید و چنگ بزنید تا خمیری نرم به دست آید که چسبناک نباشد.
  3. اگر خمیر به دست چسبید کمی آرد بپاشید و ورز دهید.

    ورز دادن خمیر


  4. خمیر را با سلفون بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه استراحت دهید.
  5. یک تابه فولادی یا چدنی روی حرارت ملایم داغ کنید.
  6. به اندازه یک نارنگی از خمیر بردارید و چانه بگیرید.
  7. چانه را میان دو کف دست پهن کنید و چند بار از این دست به آن دست بدهید تا به اندازه یک پیش دستی شود. همچنین می‌توانید روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه تا حدی که ضخامت آن به ۴ میلی متر برسد، باز کنید.
  8. خمیر را در تابه داغ بگذارید و پس از حدود ۲-۱ دقیقه برگردانید.

    نان با آرد ذرت در تابه


  9. همین که هر دو روی نان کمی برشته شد، آن را برداشته و لای دستمال نخی تمیز بگذارید تا گرم بماند.

    نان با آرد ذرت


نوعی نان با آرد ذرت درست می‌شود که با نام تاکو شناخته شده است. تاکو همان نان تورتیاست که به شکل لوله یا قیف پیچیده می‌شود. در این خمیر می توانید هر نوع غذای دلخواهی، بگذارید و سپس آن را در کمی روغن سرخ کنید. برای اینکه خمیر در تابه باز نشود، می‌توانید با خلال دندان آن را ثابت کنید.

روش دیگر برای درست کردن تاکو این است که روی سطح کار کمی آرد پاشیده و خمیر را به شکل گرد با وردنه باز کنید، سپس آن را در روغن سرخ کرده و اواسط سرخ شدن از وسط تا کنید و با دست به همان حالت نگهدارید تا به شکل U درآید. وسط این نان را با مواد دلخواه پر کنید.




معمول‌ترین غذا‌هایی که لای نان با آرد ذرت (تاکو) قرار می‌دهند به قرار زیر است:

  • تاکوی مرغ: مرغ را پخته و خرد می کنند، سپس آن را با فلفل قرمز یا فلفل سبز، سس گوجه فرنگی یا سس فلفل قرمز مخلوط کرده و در وسط خمیر تاکو قرار می دهند. خمیر را لوله کرده و در روغن سرخ می‌کنند.
  • تاکوی گوشت: گوشت را پخته و ریش ریش می‌کنند، سپس با فلفل سبز یا فلفل قرمز و سس گوجه فرنگی یا سس فلفل قرمز مخلوط کرده و روی خمیر تاکو قرار می‌دهند. خمیر را لوله کرده و در روغن سرخ می‌کنند.
  • تاکوی ماهی: فیله ماهی را سرخ کرده و خرد می‌کنند، با فلفل سبز یا فلفل قرمز و سس گوجه فرنگی یا سس فلفل قرمز، روی خمیر تاکو قرار داده و لوله می‌کنند، سپس در روغن سرخ می‌کنند.
  • تاکوی لوبیا: لوبیای قرمز پخته با سس گوجه فرنگی و فلفل و کاهوی رشته رشته، وسط نان U شکل قرار می‌دهند.
  • تاکوی پنیر: پنیر سفت رنده شده با کاهوی رشته رشته و گوجه فرنگی خرد شده و سس فلفل قرمز، وسط نان U شکل قرار می‌دهند.
  • تاکوی سوسیس: سوسیس سرخ شده با پیاز ساطوری و کاهوی رشته رشته، وسط نان U شکل قرار می‌دهند.
 

mosavi

⭐کاربر برتر⭐
عضویت
Apr 28, 2024
جنسیت
خانم
بی نظیر
 

بالا