طرز تهیه نارنج پلو خوشمزه افغانی

آیلا

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
طرز تهیه نارنج پلو غذای سنتی و معروف افغانستان

مواد لازم
۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
میزان کافی خلال پوست نارنج
۴ پیمانه برنج
نصف پیمانه زعفران دم شده
۲ عدد پیاز
۱۰۰ گرم خلال پسته
۱۰۰ گرم خلال بادام خیسانده شده
۲ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق چای خوری پودر هل
میزان کافی روغن کنجد (در صورت تمایل روغن ویتامین دی)
میزان کافی دارچین و زردچوبه
میزان کافی فلفل و نمک
طرز تهیه نارنج پلو عالی و خوشمزه
ابتدا در اولین مرحله خلال نارنج را برای نیم ساعت در آب بخیسانید. بعد خلال ها را از درون یک صافی (الک) عبور بدهید.

داخل یک قابلمه ۱ پیمانه آب بریزید و بر روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

آب نارنج خیسانده شده رو بکشید، دو مرتبه آب اضافه کرده و از روی آن بکشید تا چند مرتبه (۳ -۴) به همین ترتیب ادامه دهید تا طعم تلخ نارنج ها گرفته شود.

حالا در این مرحله پس از از بین بردن طعم تلخی خلال نارنج ها، یک سوم پیمانه زعفران، پودر هل (هل ساییده شده) و شکر را به آنها افزوده و زمان دهید تا با شعله ی متوسط خلال ها مزه دار شده و آب آن به طور کلی خشک و گرفته گردد.

در این مرحله پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و درون روغن کنجد تفت بدهید و گوشت چرخ کرده را نیز به آن بیفزایید. پس از آن زردچوبه، دارچین، فلفل و نمک را بعلاوه زعفران (دم شده) را افزوده و برای ۲۰ دقیقه پخته می کنید.

در نهایت برنج را آبکشی کرده و داخل یک قابلمه ریخته و یک ردیف از مخلوط به دست آمده بر روی آن می ریزید. سپس به همین ترتیب برنج و مواد تا قابلمه پر شود و مقداری زعفران (دم شده) و روغن بر روی برنج بریزید و دم کنی را بر روی درب قابلمه قرار دهید.

حدودا نیم ساعت زمان لازم است تا پلوی شما دم بکشد. پس از دم کشیدن نارنج پلو می توانید آن را با استفاده از خلال پسته و خلال بادام تزیین نمایید.

Û±Û·_Û°Û²_Û²Û¹_.jpg
 

ببین

⭐⭐سوپر استار⭐⭐
عضویت
May 4, 2023
جنسیت
خانم
طرز تهیه نارنج پلو غذای سنتی و معروف افغانستان

مواد لازم
۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
میزان کافی خلال پوست نارنج
۴ پیمانه برنج
نصف پیمانه زعفران دم شده
۲ عدد پیاز
۱۰۰ گرم خلال پسته
۱۰۰ گرم خلال بادام خیسانده شده
۲ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق چای خوری پودر هل
میزان کافی روغن کنجد (در صورت تمایل روغن ویتامین دی)
میزان کافی دارچین و زردچوبه
میزان کافی فلفل و نمک
طرز تهیه نارنج پلو عالی و خوشمزه
ابتدا در اولین مرحله خلال نارنج را برای نیم ساعت در آب بخیسانید. بعد خلال ها را از درون یک صافی (الک) عبور بدهید.

داخل یک قابلمه ۱ پیمانه آب بریزید و بر روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

آب نارنج خیسانده شده رو بکشید، دو مرتبه آب اضافه کرده و از روی آن بکشید تا چند مرتبه (۳ -۴) به همین ترتیب ادامه دهید تا طعم تلخ نارنج ها گرفته شود.

حالا در این مرحله پس از از بین بردن طعم تلخی خلال نارنج ها، یک سوم پیمانه زعفران، پودر هل (هل ساییده شده) و شکر را به آنها افزوده و زمان دهید تا با شعله ی متوسط خلال ها مزه دار شده و آب آن به طور کلی خشک و گرفته گردد.

در این مرحله پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و درون روغن کنجد تفت بدهید و گوشت چرخ کرده را نیز به آن بیفزایید. پس از آن زردچوبه، دارچین، فلفل و نمک را بعلاوه زعفران (دم شده) را افزوده و برای ۲۰ دقیقه پخته می کنید.

در نهایت برنج را آبکشی کرده و داخل یک قابلمه ریخته و یک ردیف از مخلوط به دست آمده بر روی آن می ریزید. سپس به همین ترتیب برنج و مواد تا قابلمه پر شود و مقداری زعفران (دم شده) و روغن بر روی برنج بریزید و دم کنی را بر روی درب قابلمه قرار دهید.

حدودا نیم ساعت زمان لازم است تا پلوی شما دم بکشد. پس از دم کشیدن نارنج پلو می توانید آن را با استفاده از خلال پسته و خلال بادام تزیین نمایید.

مشاهده پیوست 319415
چه جالب😵💫
 

هدی

⭐⭐سوپر استار⭐⭐
عضویت
May 14, 2023
جنسیت
خانم
طرز تهیه نارنج پلو غذای سنتی و معروف افغانستان

مواد لازم
۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
میزان کافی خلال پوست نارنج
۴ پیمانه برنج
نصف پیمانه زعفران دم شده
۲ عدد پیاز
۱۰۰ گرم خلال پسته
۱۰۰ گرم خلال بادام خیسانده شده
۲ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق چای خوری پودر هل
میزان کافی روغن کنجد (در صورت تمایل روغن ویتامین دی)
میزان کافی دارچین و زردچوبه
میزان کافی فلفل و نمک
طرز تهیه نارنج پلو عالی و خوشمزه
ابتدا در اولین مرحله خلال نارنج را برای نیم ساعت در آب بخیسانید. بعد خلال ها را از درون یک صافی (الک) عبور بدهید.

داخل یک قابلمه ۱ پیمانه آب بریزید و بر روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

آب نارنج خیسانده شده رو بکشید، دو مرتبه آب اضافه کرده و از روی آن بکشید تا چند مرتبه (۳ -۴) به همین ترتیب ادامه دهید تا طعم تلخ نارنج ها گرفته شود.

حالا در این مرحله پس از از بین بردن طعم تلخی خلال نارنج ها، یک سوم پیمانه زعفران، پودر هل (هل ساییده شده) و شکر را به آنها افزوده و زمان دهید تا با شعله ی متوسط خلال ها مزه دار شده و آب آن به طور کلی خشک و گرفته گردد.

در این مرحله پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و درون روغن کنجد تفت بدهید و گوشت چرخ کرده را نیز به آن بیفزایید. پس از آن زردچوبه، دارچین، فلفل و نمک را بعلاوه زعفران (دم شده) را افزوده و برای ۲۰ دقیقه پخته می کنید.

در نهایت برنج را آبکشی کرده و داخل یک قابلمه ریخته و یک ردیف از مخلوط به دست آمده بر روی آن می ریزید. سپس به همین ترتیب برنج و مواد تا قابلمه پر شود و مقداری زعفران (دم شده) و روغن بر روی برنج بریزید و دم کنی را بر روی درب قابلمه قرار دهید.

حدودا نیم ساعت زمان لازم است تا پلوی شما دم بکشد. پس از دم کشیدن نارنج پلو می توانید آن را با استفاده از خلال پسته و خلال بادام تزیین نمایید.

مشاهده پیوست 319415
ممنون
من یک بار خوردم
طعمش انچنان با سلیقه من هماهنگی نداشت
 

ببین

⭐⭐سوپر استار⭐⭐
عضویت
May 4, 2023
جنسیت
خانم
عه میبینم که ببینم
تاپیکای غذا دوس داله🤪 مث من
خوپس در مورد چی خرف بزنیم
غیبت کنیم یا گنده گویی؟
یا در مورد پاد شکننده و اپارتاید و تئوری توطئه ؟؟
والا بخودا
خو غذا زبان مشترک همه نسل هاس🤣🤣🤣
 

بالا