طرز تهیه موسکا با طعم پیتزا به روش ترکیه ای

Choi mary

مدیر
عضویت
May 4, 2023
جنسیت
خانم
مواد لازم:
2 عدد یوفکا
1 کاسه سوپ خوری پنیر پیتزای رنده شده
1 استکان سوجوک مکعبی خرد شده (از فرآورده های گوشتی میتوانید از سوسیس یا کالباس استفاده کنید )
2 عدد سوسیس بزرگ
1 عدد گوجه فرنگی خرد شده که دانه های گوجه را جدا کرده اید
نصف فلفل کاپیا
1 عدد فلفل سبز کوچک
نصف قاشق چای خوری آویشن
نصف قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
1 پنس نمک
2_1 قاشق سوپ خوری روغن زیتون یا روغن مایع

برای آغشته کردن بورک ها:
1 عدد تخم مرغ
نصف استکان شیر
آرد سوخاری

طرز تهیه:
ابتدا مواد داخل بورک را آماده کنید. سوجوک ، سوسیس ، فلفل و گوجه فرنگی خرد ریز خرد شده ، پنیر پیتزا و روغن را داخل ظرفی بریزید سپس نمک و ادویه ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید. یوفکا را به شکل نوار 5 سانتی ببرید. از مواد آماده شده در یک طرف یوفکا بذارید و مثل فیلم به شکل یکی به راست و یکی به چپ تا کنید و بپیچید. داخل ظرف گودی تخم مرغ و شیر بریزید و هم بزنید. ابتدا تمام قسمتهای بورک ها را به شیر آغشته کنید سپس در آرد سوخاری بغلتانید. بورک ها را داخل روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کنید. بورک های پخته شده را روی دستمال آشپزخانه بذارید تا روغن اضافی گرفته شود. نوش جان



با ترجمه @mina_alzs
IMG_20231207_083022_863.jpg
 

بالا