طرز تهیه مسقطی شیرازی خوشمزه و لذیذ

  • شروع کننده موضوع آیلا
  • تاریخ شروع

آیلا

Guest
رسپی خوشمزه ترین مسقطی شیرازی کشدارو بازاری

مواد لازم مسقطی شیرازی
آب۶ پیمانه
شکر۳ پیمانه
نشاسته گل۱ پیمانه
گلاب۱ پیمانه
روغن مایع⅓ پیمانه
جوهر لیمو یا آب لیمو ترش تازهنوک قاشق چایخوری
خلال بادامبه مقدار کافی
زعفران دم کردهبه مقدار کافی

طرز تهیه مسقطی شیرازی

مرحله اول
برای تهیه مسقطی خوشمزه ابتدا درون یک کاسه مناسب ۲ پیمانه آب به همراه نشاسته گل اضافه می کنیم، و مخلوط می کنیم تا نشاسته گل درون آب حل شود. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.


مرحله دوم
حالا مابقی آب را درون قابلمه می ریزیم، سپس شکر را به آن اضافه می کنیم. در ادامه شربت را هم می زنیم تا ذرات شکر حل شود، سپس جوهر لیمو را اضافه می کنیم. دقت کنید مخلوط شکر نباید جوش بیاید. حالا مخلوط نشاسته گل را درون شربت می ریزیم.

مرحله سوم
در این مرحله به صورت مداوم مخلوط نشاسته گل را هم می زنیم تا به غلظت رسیده و پخته شود. در ادامه پس از گذشت ۱ ساعت زمانی که مسقطی کمی غلیظ شد گلاب را به همراه زعفران دم کرده درون مسقطی می ریزیم و مخلوط می کنیم.


مرحله چهارم
حالا روی حرارت ملایم به مدت ۲ و نیم تا ۳ ساعت به صورت مداوم هم می زنیم تا مسقطی به غلظت برسد. پس از گذشت این مدت زمانی که مسقطی پخت و غلیظ شد روغن مایع را به آن اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم.


مرحله پنجم
در این مرحله به هم زدن روی حرارت ادامه می دهیم تا اندازه ای که کف قابلمه دیده شود. در ادامه خلال بادام را درون یک تابه مناسب می ریزیم، سپس روی حرارت قرار می دهیم و تفت می دهیم تا بوی خامی خلال بادام از بین برود.

مرحله ششم
حالا خلال بادام تفت داده شده را به مسقطی اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم. در ادامه به هم زدن ادامه می دهیم تا مسقطی به غلظت مطلوب برسد. زمانی که مسقطی از قاشق به صورت تکه تکه بریزد آماده است.


مرحله هفتم
در این مرحله مسقطی را به صورت داغ درون ظرف مورد نظر می ریزیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۲ تا ۳ ساعت در فضای آشپز خانه بماند تا کاملا خنک و کمی سفت شود. پس از گذشت این زمان آنرا به اندازه و فرم دلخواه برش می زنیم.


مرحله هشتم
در نهایت برای نگهداری طولانی مدت می توانید مسقطی را درون یخچال نگهداری کنید. در ادامه تکه های مسقطی شیرازی را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و با خلال پسته یا خلال بادام تزئین می کنیم، سپس به همراه چای زعفرانی سرو می کنیم. نوش جان.


Û±Û´-Û³Û·-Û´Û°-images.jpg
 

مامان مصی

Guest
خیلی راحته
من قبلا زیاد درست میکردم دخترم خیلی دوس داشت
خیلی خوشمزس
ممنون از آموزش آیلا جان
 

Sevdaa73

Guest
خواهش میکنم

واسه کسی که تو کار دسرو این چیزاست براش سخت نیست ماهایی که بلد نیستیم برامون سخته
من پاستیل درست میکنم با همین روش ولی پودر ژله هم میزنم یه ربع زمان میبره
 

مامان مصی

Guest
چون باید خامی نشاسته گرفته بشه اونم با حرارت کم کمی زمان میبره
ولی بقدری خوشمزه میشه
که ارزش داره
 

بالا