🎀خاله قزی🎀
⭐کاربر برتر⭐
- عضویت
- Sep 27, 2023
- جنسیت
- خانم
حدی خوشمزه میشه که خدا میدونه عالی میشه عالی...
الان براتون با جزئیات مینویسم خیلیم آسونه..
اول تکه های مرغ رو بایه پیاز بزرگ، هویج، ادویه (زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، ادویه مرغ) میذاریم حدود 5 تا 10 دقیقه بجوشه..
بعد آبکش میکنیم و مرغ هارو با آب سرد میشویم..
اینجوری بوی مرغ گامل از بین میره..
حالا تکه های مرغ رو کامل سرخ میکنیم..
توی یه ماهیتابه پیازداغ میگیریم پیازش بزرگ باشه.. توی پیازداغ زرد چوبه میریزیم و بعد رب گوجه رو اضاف میکنیم.. برای دوتا تکه مرغ مثلا 2،3 قاشق پر رب میریزیم...
رب رو توی پیاز داغ خوب سرخ میکنیم حدودا 5 دقیقه..
بعد همون ادویه هارو اضافه میکنیم به رب
حالا توی مخلوط رب و پیاز داغ، آبغوره اضافه میکنیم مثلا برای دو تا مرغ من 1 استکان پر آبغوره ریختم
راز خوشمزگی به رب و آبغوره هست..
حالا مخلوط پیازداغ، رب و آبغوره رو به مرغ ها اضاف میکنیم
روش چند تا تکه فلفل دلمه و یه هویج تکه تکه شده و دو تا پیاز پوست گرفته درسته میذاریم
بعد در قابلمه رو میذاریم
تا با شعله کم چند ساعت خوب مغزپخت بشه..
اصلا نگران نباشین آبغوره بریزین ترش نمیشه اصلا بلکه یه طعم بی نظیر میگیره..
آبغوره، رب، پیاز زیاد و زمان طولانی پخت این مرغ هارو خیلی خوشمزه میکنه
امیدوارم دوست داشته باشین
الان براتون با جزئیات مینویسم خیلیم آسونه..
اول تکه های مرغ رو بایه پیاز بزرگ، هویج، ادویه (زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، ادویه مرغ) میذاریم حدود 5 تا 10 دقیقه بجوشه..
بعد آبکش میکنیم و مرغ هارو با آب سرد میشویم..
اینجوری بوی مرغ گامل از بین میره..
حالا تکه های مرغ رو کامل سرخ میکنیم..
توی یه ماهیتابه پیازداغ میگیریم پیازش بزرگ باشه.. توی پیازداغ زرد چوبه میریزیم و بعد رب گوجه رو اضاف میکنیم.. برای دوتا تکه مرغ مثلا 2،3 قاشق پر رب میریزیم...
رب رو توی پیاز داغ خوب سرخ میکنیم حدودا 5 دقیقه..
بعد همون ادویه هارو اضافه میکنیم به رب
حالا توی مخلوط رب و پیاز داغ، آبغوره اضافه میکنیم مثلا برای دو تا مرغ من 1 استکان پر آبغوره ریختم
راز خوشمزگی به رب و آبغوره هست..
حالا مخلوط پیازداغ، رب و آبغوره رو به مرغ ها اضاف میکنیم
روش چند تا تکه فلفل دلمه و یه هویج تکه تکه شده و دو تا پیاز پوست گرفته درسته میذاریم
بعد در قابلمه رو میذاریم
تا با شعله کم چند ساعت خوب مغزپخت بشه..
اصلا نگران نباشین آبغوره بریزین ترش نمیشه اصلا بلکه یه طعم بی نظیر میگیره..
آبغوره، رب، پیاز زیاد و زمان طولانی پخت این مرغ هارو خیلی خوشمزه میکنه
امیدوارم دوست داشته باشین