طرز تهیه مرغ سوخاری خوشمزه رستورانی توسط نواب ابراهیمی

آیلا

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
طرز تهیه مرغ سوخاری خوشمزه و مجلسی برای ۲ نفر

مواد اولیه
سینه مرغ:۲ عدد
تخم گشنیز:۱ قاشق چای‌خوری
پودر سیر:۱ قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه:به مقدار لازم
پاپریکا:۱ قاشق چای‌خوری
پودر پیاز:نصف قاشق چای‌خوری
نمک:۱ قاشق چای‌خوری
اورگانو:۱ قاشق چای‌خوری
آب:خیلی کم
پودر نان باگت خشک شده یا پودر سوخاری:به مقدار لازم


مراحل تهیه مرغ سوخاری با سس چیلی تای به زبان ساده
1 مرحله اول
خرد کردن مرغ
سینه مرغ رو تمیز کنید و مطابق ابعادی که داخل ویدیو می‌بینید برش بزنید.

2 مرحله دوم
درست کردن سس ادویه
داخل یه کاسه همه ادویه‌ها رو بریزید و یه مقدار بهش آب اضافه کنید تا خمیری بشه. فقط یه کم آب برای خمیری کردنش کافیه و حواستون باشه بیشتر آب نریزید. برای تهیه این سس می‌تونید از ادویه‌ دلخواه خودتون هم استفاده کنید.

3 مرحله سوم
مزه‌دار کردن مرغ
مرغ تیکه تیکه شده رو داخل کاسه سس بریزید و خوب مخلوط کنید. اگه حس کردید خشکه باز هم یه کم آب بریزید.

4 مرحله چهارم
درست کردن پودر سوخاری
دوتا نون باگت کوچیک رو برای چند روز داخل یخچال بذارید تا خوب خشک بشه. با غذاساز نون باگت رو به صورت پودر در بیارید یا با رنده رنده‌شون کنید. این پودر سوخاری رو با نون سنگک یا بربری هم می‌تونید درست کنید. طعمش رو بچشید و اگه کم نمک بود یه کم نمک اضافه کنید.

5 مرحله پنجم
سرخ کردن و مرحله آخر
تابه رو روی حرارت بذارید و توش روغن بریزید. بذارید تا حسابی داغ بشه. مرغ رو داخل پودر سوخاری بغلتونید و خوب ماساژ بدید تا به آرد آغشته بشه. تیکه‌های مرغ رو داخل روغن بریزید و به مدت ۳ دقیقه با حرارت بالا سرخ کنید. بعد از سرخ شدن مرغ‌ها، می‌تونید اجازه بدید روغن خنک بشه و بعد از رد کردنش از صافی اونو برای غذاهای بعدی نگه دارید. مرغ سوخاری رو با سس چیلی مخصوص سرو کنید و لذت ببرید.

زمان آماده سازی:
10 دقیقه
مناسب برای
2 نفر

Û±Û·_Û´Û°_Û´Ûµ_649931_547.jpg
 

_roham_

⭐کاربر ویژه⭐
عضویت
Jun 16, 2023
جنسیت
خانم
کی بشه امتحانام تموم شه درست کنم🐌
 

بالا