دخترمهتاب🌙
کاربر جدید
- عضویت
- Sep 10, 2023
- جنسیت
- خانم
مربای گل محمدی
این مربا بسیار خوش رنگ و خوشمزه می باشد و شما می توانید به صورت مارمالاد یا به صورت مربا با برگ درسته آن را تهیه کنین
گلبرگ گل محمدی ۲ لیوان پر
شکر ۶ لیوان
آب ۴ لیوان
جوهر لیمو ۱/۴ ق چای خوری
مرحله اول : آماده سازی گل محمدی
گلبرگ ها رو جدا کنید قسمت سفید رو با قیچی جدا کنید فقط قسمت صورتی باقی بمونه با آب سرد بشورید و روی پارچه تمیز پهن کنید و بگذارید تا خشک شود.
مرحله دوم : تفت دادن گلبرگ ها
گلبرگ ها را داخل تابه با حرارت کم تفت می دهیم تا حجم گلبرگ ها کم شود سپس زیر شعله را خاموش کرده و ۱ لیوان آب جوش روی گلبرگ ها می ریزیم و سریع درب قابلمه را می گذاریم تا عطرش خارج نشود برای ۲۰ دقیقه بگذارید در این حالت بماند.
مرحله سوم : تهیه شربت
۳ لیوان دیگر آب را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار می دهیم با شعله متوسط تا به جوش بیاد سپس جوهر لیمو و شکر را بهش اضافه کنید حالا شعله را کم کنید تا شکر ذوب شود و شربت قوام پیدا کند در حین قوام آمدن شربت یک فرچه آغشته به آبلیمو را اطراف قابلمه را بزنید این کار از شکرک زدن مربا جلوگیری می کند.
مرحله چهارم : تهیه مربا گل محمدی
وقتی شربت قوام پیدا کرد گلبرگ ها را به آن اضافه کنید و با شعله متوسط بگذارید ۶ الی ۷ دقیقه گلبرگ بپزند.
این مربا بسیار خوش رنگ و خوشمزه می باشد و شما می توانید به صورت مارمالاد یا به صورت مربا با برگ درسته آن را تهیه کنین
گلبرگ گل محمدی ۲ لیوان پر
شکر ۶ لیوان
آب ۴ لیوان
جوهر لیمو ۱/۴ ق چای خوری
مرحله اول : آماده سازی گل محمدی
گلبرگ ها رو جدا کنید قسمت سفید رو با قیچی جدا کنید فقط قسمت صورتی باقی بمونه با آب سرد بشورید و روی پارچه تمیز پهن کنید و بگذارید تا خشک شود.
مرحله دوم : تفت دادن گلبرگ ها
گلبرگ ها را داخل تابه با حرارت کم تفت می دهیم تا حجم گلبرگ ها کم شود سپس زیر شعله را خاموش کرده و ۱ لیوان آب جوش روی گلبرگ ها می ریزیم و سریع درب قابلمه را می گذاریم تا عطرش خارج نشود برای ۲۰ دقیقه بگذارید در این حالت بماند.
مرحله سوم : تهیه شربت
۳ لیوان دیگر آب را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار می دهیم با شعله متوسط تا به جوش بیاد سپس جوهر لیمو و شکر را بهش اضافه کنید حالا شعله را کم کنید تا شکر ذوب شود و شربت قوام پیدا کند در حین قوام آمدن شربت یک فرچه آغشته به آبلیمو را اطراف قابلمه را بزنید این کار از شکرک زدن مربا جلوگیری می کند.
مرحله چهارم : تهیه مربا گل محمدی
وقتی شربت قوام پیدا کرد گلبرگ ها را به آن اضافه کنید و با شعله متوسط بگذارید ۶ الی ۷ دقیقه گلبرگ بپزند.