آیلا

عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
طرز تهیه مربا هویج رنده شده بدون شکرک زدن خوشرنگ و حرفه ای

مواد لازم برای ۱ شیشه کوچک
هویج۵۰۰ گرم
شکر۵۰۰ گرم
گلاب۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
آب۲ لیوان
زعفران۱ قاشق چایخوری
پودر هلیک پنس
طرز تهیه مربای هویج
مرحله اول
برای تهیه مربای هویج خانگی ابتدا سر و ته هویج ها را با چاقو می گیریم و با پوست کن یا چاقو پوست هویج را می گیریم، سپس هویج ها را داخل آبکش می ریزیم و به خوبی می شویم. در ادامه هویج ها را کنار می گذاریم تا آب اضافی شان خارج شود.

مرحله دوم
در این مرحله هویج ها را با رنده ریز یا درشت که بستگی به سلیقه شما دارد هویج ها را رنده می کنیم و داخل قابلمه ای ترجیحا مسی می ریزیم. سپس روی شعله می گذاریم و با حرارت ملایم اجازه می دهیم تا کمی هویج ها نرم شوند.

مرحله سوم
سپس هویج رنده شده را به صورت مداوم تفت می دهیم تا کمی رنگ هویج ها تغییر کند و بعد ۲ لیوان آب را اضافه می کنیم و شکر را کم کم به هویج اضافه می کنیم و با قاشق مخلوط می کنیم تا در آب کاملا حل شود.

مرحله چهارم
درب قابلمه را می گذاریم و شعله پخش کن را روی شعله می گذاریم و قابلمه را روی آن قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا مربا بپزد و قوام یابد.هر از گاهی به مربا باید سر بزنیم تا زمان مناسب آن را از روی حرارت بر داریم.


مرحله پنجم
برای اینکه مطمئن شویم که مربا به غلظت مورد نظرمان رسیده یا نه می توانید کمی از شهد مربا بر داریم و داخل یک لیوان آب سرد بریزیم. اگر شهد مربا به صورت سالم در آب سرد ته نشین شد و متلاشی نشد یعنی مربا آماده شده است.

مرحله ششم
اما در صورتی که شهد متلاشی شد، یعنی هنوز باید به مربا زمان داد تا بپزد و به غلظت مناسب برسد. مربا که به قوام مطلوب رسید هل را به همراه آبلیمو و گلاب به آن می افزاییم و با قاشق همگی مواد را آرام مخلوط می کنیم.

بعد از ۲ الی ۳ دقیقه بعد مربا را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا سرد شود و در شیشه مورد نظر می ریزیم و درب آن را می گذاریم و در یخچال نگهداری می کنیم و برای صبحانه این مربا هویج خوشمزه را نوش جان کنید.
Û°Û¸_Û²Û¶_Û²Û±_.jpg

نکات طرز تهیه مربای هویج

روش پخت مربای هویج با عسل هیچ تفاوتی با مربای هویج ساده ندارد فقط باید به مقدار کافی عسل به مواد لازم اضافه کنیم و شکر را از مواد لازم حذف کنیم. زمانی که عسل را داخل آب می ریزیم باید صبر کنیم تا عسل حل شود، سپس باقی مواد را اضافه کنیم.

شکرک زدن مربای هویج
یکی از بزرگترین مشکلات خانم های خانه دار در تهیه مربای هویج این است که مربا پس از پخت خیلی سریع در کوتاه مدت شکرک می زند. یکی از مهم ترین دلایل شکرک زدن مربای هویج این است، ممکن است مربا با حرارت بالا پخته شده باشد.

در صورتی که مربا با حرارت بالا پخته شود، شهد یا شربت آن خیلی سریع غلیظ می شود، ولی هویج به طور کامل پخته نمی شود که همین امر باعث شکرک زدن مربا در کوتاه مدت می شود. به همین دلیل باید مربا را با حرارت ملایم بپزیم تا پس از آماده شدن شکرک نزند.​
 

بالا