سرنوشت
⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
- عضویت
- May 3, 2023
- جنسیت
- خانم
برای ۳ نفر
* این مقدار مواد که میگم برای ماکارونی ۵۰۰ گرمی هست *
۲ تا پیاز متوسط خورد کنید (پیاز زیاده ولی خب پیاز زیاد باشه خوشمزه میشه ماکارونی رو که طولانی میذارید دم پیازها آب میشه مشخص نمیشه اگه نگران دیده شدن پیازها هستید پیاز رو می تونید با رنده درشت رنده کنید )
گوشت چرخ کرده گوساله یا گوسفندی یا ترکیبی و یا گوشت تکه ای گوساله یا گوسفندی یا یا گوشت تکه ای مرغ (مقدار گوشت به دلخواه ولی زیاد نزنید خوب نمیشه ، یه استکان یا ۱۵۰ گرم کافیه ، مرغ ۲ تیکه کافیه) استخوان هم داشت با همون می تونید تفت بدید اشکال نداره خوشمزه ترم میشه آخر سر بخواید می تونید بردارید
* توجه : گوشت تکه ای مرغ یا گوساله یا گوسفندی رو بعد از پخت ریش ریش می کنید و تفت می دید *
تو یه تابه بزرگ گوشت رو با پیازهای خورد شده با یک استکان روغن و کمی آب رو شعله کوچیک باحرارت خیلی کم تفت بدید اگه گوشت چرخ کرده بود با قاشق کمی ریز کنید ولی خیلی ریزش نکنید بعد ادویه بزنید نوک قاشق چای خوری فلفل و یک قاشق چای خوری سرخالی زردچوبه ونمک بزنید ادویه ماکارونی هم خوبه نوک قاشق چای خوری به دلخواه بزنید و سه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی بزنید و تفت بدید
بعد نصف کاسه آب بریزید و بذارید بجوشه حرارت رو خیلی کم کنیدتا ۲ ساعت بپزه رو شعله کوچیک
اگه گوشت تکه ای گوساله یا گوسفندی بود یه کاسه آب بریزید و بذارید ۶ ساعت بپزه
*اگه خواستید با سویا درست کنید یک استکان سویا رو نیم ساعت خیس کنید بچلونید آبش بره بعد با پیاز تفت بدید *
نیم ساعت مونده به پخت یک قاشق غذاخوری آبلیمو بزنید
بعد از پخت بذارید کامل آبش کشیده بشه وقتی پخت اگه گوشت تکه ای مرغ یا گوساله یا گوسفندی زدین ریش ریش کنید کمی تفت بدید
بعد یک چهارم استکان هم روغن اضافه کنید برای ته دیگ که قرمز بشه
و اون یک چهارم استکان روغن رو بردارید و کنار بذارید برای ته دیگ
ادامه اش پست بعدی ...
* این مقدار مواد که میگم برای ماکارونی ۵۰۰ گرمی هست *
۲ تا پیاز متوسط خورد کنید (پیاز زیاده ولی خب پیاز زیاد باشه خوشمزه میشه ماکارونی رو که طولانی میذارید دم پیازها آب میشه مشخص نمیشه اگه نگران دیده شدن پیازها هستید پیاز رو می تونید با رنده درشت رنده کنید )
گوشت چرخ کرده گوساله یا گوسفندی یا ترکیبی و یا گوشت تکه ای گوساله یا گوسفندی یا یا گوشت تکه ای مرغ (مقدار گوشت به دلخواه ولی زیاد نزنید خوب نمیشه ، یه استکان یا ۱۵۰ گرم کافیه ، مرغ ۲ تیکه کافیه) استخوان هم داشت با همون می تونید تفت بدید اشکال نداره خوشمزه ترم میشه آخر سر بخواید می تونید بردارید
* توجه : گوشت تکه ای مرغ یا گوساله یا گوسفندی رو بعد از پخت ریش ریش می کنید و تفت می دید *
تو یه تابه بزرگ گوشت رو با پیازهای خورد شده با یک استکان روغن و کمی آب رو شعله کوچیک باحرارت خیلی کم تفت بدید اگه گوشت چرخ کرده بود با قاشق کمی ریز کنید ولی خیلی ریزش نکنید بعد ادویه بزنید نوک قاشق چای خوری فلفل و یک قاشق چای خوری سرخالی زردچوبه ونمک بزنید ادویه ماکارونی هم خوبه نوک قاشق چای خوری به دلخواه بزنید و سه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی بزنید و تفت بدید
بعد نصف کاسه آب بریزید و بذارید بجوشه حرارت رو خیلی کم کنیدتا ۲ ساعت بپزه رو شعله کوچیک
اگه گوشت تکه ای گوساله یا گوسفندی بود یه کاسه آب بریزید و بذارید ۶ ساعت بپزه
*اگه خواستید با سویا درست کنید یک استکان سویا رو نیم ساعت خیس کنید بچلونید آبش بره بعد با پیاز تفت بدید *
نیم ساعت مونده به پخت یک قاشق غذاخوری آبلیمو بزنید
بعد از پخت بذارید کامل آبش کشیده بشه وقتی پخت اگه گوشت تکه ای مرغ یا گوساله یا گوسفندی زدین ریش ریش کنید کمی تفت بدید
بعد یک چهارم استکان هم روغن اضافه کنید برای ته دیگ که قرمز بشه
و اون یک چهارم استکان روغن رو بردارید و کنار بذارید برای ته دیگ
ادامه اش پست بعدی ...
آخرین ویرایش: