طرز تهیه ماکارونی

وضعیت
این موضوع قفل شده است

سرنوشت

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 3, 2023
جنسیت
خانم
برای ۳ نفر


* این مقدار مواد که میگم برای ماکارونی ۵۰۰ گرمی هست *



۲ تا پیاز متوسط خورد کنید (پیاز زیاده ولی خب پیاز زیاد باشه خوشمزه میشه ماکارونی رو که طولانی میذارید دم پیازها آب میشه مشخص نمیشه اگه نگران دیده شدن پیازها هستید پیاز رو می تونید با رنده درشت رنده کنید )



گوشت چرخ کرده گوساله یا گوسفندی یا ترکیبی و یا گوشت تکه ای گوساله یا گوسفندی یا یا گوشت تکه ای مرغ (مقدار گوشت به دلخواه ولی زیاد نزنید خوب نمیشه ، یه استکان یا ۱۵۰ گرم کافیه ، مرغ ۲ تیکه کافیه) استخوان هم داشت با همون می تونید تفت بدید اشکال نداره خوشمزه ترم میشه آخر سر بخواید می تونید بردارید


* توجه : گوشت تکه ای مرغ یا گوساله یا گوسفندی رو بعد از پخت ریش ریش می کنید و تفت می دید *



تو یه تابه بزرگ گوشت رو با پیازهای خورد شده با یک استکان روغن و کمی آب رو شعله کوچیک باحرارت خیلی کم تفت بدید اگه گوشت چرخ کرده بود با قاشق کمی ریز کنید ولی خیلی ریزش نکنید بعد ادویه بزنید نوک قاشق چای خوری فلفل و یک قاشق چای خوری سرخالی زردچوبه ونمک بزنید ادویه ماکارونی هم خوبه نوک قاشق چای خوری به دلخواه بزنید و سه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی بزنید و تفت بدید


بعد نصف کاسه آب بریزید و بذارید بجوشه حرارت رو خیلی کم کنیدتا ۲ ساعت بپزه رو شعله کوچیک


اگه گوشت تکه ای گوساله یا گوسفندی بود یه کاسه آب بریزید و بذارید ۶ ساعت بپزه


*اگه خواستید با سویا درست کنید یک استکان سویا رو نیم ساعت خیس کنید بچلونید آبش بره بعد با پیاز تفت بدید *


نیم ساعت مونده به پخت یک قاشق غذاخوری آبلیمو بزنید


بعد از پخت بذارید کامل آبش کشیده بشه وقتی پخت اگه گوشت تکه ای مرغ یا گوساله یا گوسفندی زدین ریش ریش کنید کمی تفت بدید


بعد یک چهارم استکان هم روغن اضافه کنید برای ته دیگ که قرمز بشه

و اون یک چهارم استکان روغن رو بردارید و کنار بذارید برای ته دیگ

ادامه اش پست بعدی ...
 
آخرین ویرایش:
استارتر
استارتر
سرنوشت

سرنوشت

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 3, 2023
جنسیت
خانم
به دلخواه ماکارونی فرمی یا رشته ای ۵۰۰ گرمی یا می تونید ترکیب کنید

دوست داشتید رشته ای رو خوردش کنید و داخل یه ظرف بریزید


تو یه قابلمه بزرگ ،( قابلمه ۸ نفر) آب پرکنید سرش کمی خالی باشه یک قاشق غذاخوری نمک بزنید وقتی کمی جوشید بخار کرد ، اگه دیدید خیلی آب می جوشه قلقل میکنه یکم آب مثلا نصف استکان آب سرد اضافه کنید تا دماش بیاد پایین تا حدی که فقط بخار کنه و بعد ماکارونی رو اضافه کنید

و بعد ماکارونی رو اضافه کنید مدام هم بزنید با حرارت زیاد حتما وقت بگیرید ۲ دقیقه بجوشه آبکش کنید و کلی روش آب سرد بگیرید تا کاملا سرد بشه تا خمیر نشه ، صاف بذارید کنار سینک یکم آبش بره وقت بگیرید ۱ دقیقه گذشت ماکارونی رو فورا خالی کنید روی سس و ترکیب کنید


زود یا دیر بردارید آبکش رو خمیر میشه باید خیلی آب نداشته باشه و خشک هم نباشه چسبنده نباشه به دستتون اصلا نچسبه ، روش یکم آب داشته باشه


* اگه کاری پیش اومد ماکارونی رو با سس ترکیب نکردین، دوباره روی ماکارونی آب بگیرید آبکش رو صاف بذارید کنارسینک یه دیقه آبش بره بعد آبکش رو خالی کنید رو سس و ترکیب کنید *



یک چهارم استکان روغنی که برای ته دیگ برداشته بودین بریزید داخل قابلمه بذارید با حرارت کم روغن گرم بشه ، سیب زمینی حلقه ای رو بذارید با حرارت کم یه طرفشو سرخ کنید برگردونید اونطرفشم یکم تفت بخوره بعد ماکارونی رو اضافه کنید کناره هاشو جمع کنید و بذارید یکساعت دم بکشه

وقتی روغن گرم شد نون دولایه نون لواش ،بربری ، سنگک ،بادمجون و .. می تونید بذارید یا روی نون سیب زمینی حلقه ای یا بادمجون بذارید بعد ماکارونی رو اضافه کنید


به دلخواه سیب زمینی نگینی سرخ کنید و بعد از دم کشیدن ترکیب کنید


و با هر موادی که دوست دارید درست کنید
اگه آماده شد فعلا نخواستید شام بخورید ماکارونی رو بریزید تو قابلمه دیگه و ته دیگ روبرگردونید که برشتگی ته دیگ از بین نره و در قابلمه هارو بذارید
 
آخرین ویرایش:

وضعیت
این موضوع قفل شده است
بالا