* این مقدار مواد که میگم برای ماکارونی ۵۰۰ گرمی هست *
از شب قبل گوشت رو از فریزر بردارید بذارید یخچال یخش کم کم باز بشه
۲ تا پیاز بزرگ رو خورد کنید زیر شیرآب بگیرید خورد کنید چشمتون نسوزه (پیاز زیاده ولی خب پیاز زیاد باشه خوشمزه میشه ماکارونی رو که میذارید دم پیازها آب میشه مشخص نمیشه اگه نگران دیده شدن پیازها هستید پیاز رو می تونید با رنده درشت رنده کنید )
گوشت چرخ کرده گوساله یا گوسفندی یا ترکیبی یا گوشت تکه ای گوساله یا گوسفندی یا گوشت تکه ای مرغ ، گوشت تکه ای رو بعد از پخت ریش ریش کنید (مقدار گوشت به دلخواه ولی زیاد نزنید خوب نمیشه ۲۰۰ گرم کافیه ،مرغ ۲ تیکه کافیه)استخوان هم داشت با همون می تونید تفت بدید اشکال نداره خوشمزه ترم میشه آخر سر بخواید می تونید بردارید
گوشت رو با پیازهای خورد شده با یک استکان روغن و کمی آب تفت بدید اگه گوشت چرخ کرده بود حتما با قاشق ریز کنید ، ادویه بزنید نوک قاشق چای خوری فلفل و یک قاشق چای خوری سرخالی زردچوبه ونمک بزنید و هر ادویه ای که دوست دارید کمی بزنید و۲ قاشق غذاخوری سرخالی رب گوجه فرنگی و تفت بدید
بعد نصف کاسه آب بریزید و بذارید بجوشه زیرشو کم کنید تا حداقل ۲،۳ساعت بپزه الی ۴ ،۵ ساعت
اگه گوشت تکه ای گوساله یا گوسفندی بود یه کاسه آب بریزید و باید حداقل ۵،۶ ساعت ساعت بپزه الی ۷،۸ ساعت تا جابیفته
اواخرپخت مرغ و گوشت تکه ای رو ریش ریش کنید و تفت بدید
به دلخواه نیم ساعت مونده یک قاشق غذاخوری آبلیمو هم اضافه کنید ، بعد از پخت بذارید کامل آبش کشیده بشه دوباره تفت بخوره یکم ته بگیره مطمئن بشید آب نداره خیلی هم گوشت روسرخ نکنید که آب میان بافتیشو از دست نده تا خشک و بدمزه نشه
بعد نصف استکان هم روغن اضافه کنید برای ته دیگ که قرمز بشه
و اون نصف استکان روغن رو بردارید و کنار بذارید برای ته دیگ