طرز تهیه ماکارونی

استارتر
استارتر
سرنوشت

سرنوشت

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 3, 2023
جنسیت
خانم
* این مقدار مواد که میگم برای ماکارونی ۵۰۰ گرمی هست *

از شب قبل گوشت رو از فریزر بردارید بذارید یخچال یخش کم کم باز بشه

۲ تا پیاز بزرگ رو خورد کنید زیر شیرآب بگیرید خورد کنید چشمتون نسوزه (پیاز زیاده ولی خب پیاز زیاد باشه خوشمزه میشه ماکارونی رو که میذارید دم پیازها آب میشه مشخص نمیشه اگه نگران دیده شدن پیازها هستید پیاز رو می تونید با رنده درشت رنده کنید )


گوشت چرخ کرده گوساله یا گوسفندی یا ترکیبی یا گوشت تکه ای گوساله یا گوسفندی یا گوشت تکه ای مرغ ، گوشت تکه ای رو بعد از پخت ریش ریش کنید (مقدار گوشت به دلخواه ولی زیاد نزنید خوب نمیشه ۲۰۰ گرم کافیه ،مرغ ۲ تیکه کافیه)استخوان هم داشت با همون می تونید تفت بدید اشکال نداره خوشمزه ترم میشه آخر سر بخواید می تونید بردارید



گوشت رو با پیازهای خورد شده با یک استکان روغن و کمی آب تفت بدید اگه گوشت چرخ کرده بود حتما با قاشق ریز کنید ، ادویه بزنید نوک قاشق چای خوری فلفل و یک قاشق چای خوری سرخالی زردچوبه ونمک بزنید و هر ادویه ای که دوست دارید کمی بزنید و۲ قاشق غذاخوری سرخالی رب گوجه فرنگی و تفت بدید


بعد نصف کاسه آب بریزید و بذارید بجوشه زیرشو کم کنید تا حداقل ۲،۳ساعت بپزه الی ۴ ،۵ ساعت

اگه گوشت تکه ای گوساله یا گوسفندی بود یه کاسه آب بریزید و باید حداقل ۵،۶ ساعت ساعت بپزه الی ۷،۸ ساعت تا جابیفته

اواخرپخت مرغ و گوشت تکه ای رو ریش ریش کنید و تفت بدید


به دلخواه نیم ساعت مونده یک قاشق غذاخوری آبلیمو هم اضافه کنید ، بعد از پخت بذارید کامل آبش کشیده بشه دوباره تفت بخوره یکم ته بگیره مطمئن بشید آب نداره خیلی هم گوشت روسرخ نکنید که آب میان بافتیشو از دست نده تا خشک و بدمزه نشه


بعد نصف استکان هم روغن اضافه کنید برای ته دیگ که قرمز بشه

و اون نصف استکان روغن رو بردارید و کنار بذارید برای ته دیگ
 
آخرین ویرایش:
استارتر
استارتر
سرنوشت

سرنوشت

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 3, 2023
جنسیت
خانم
به دلخواه ماکارونی فرمی یا رشته ای ۵۰۰ گرمی دوست داشتید خوردش کنید و داخل یه ظرف بریزید یا ترکیب کنید


تو یه قابلمه بزرگ ،( قابلمه ۸ نفر) آب پرکنید سرش کمی خالی باشه کمی نمک بزنید وقتی کمی جوشید بخار کرد ، اگه دیدید خیلی آب می جوشه قلقل میکنه یکم آب مثلا نصف استکان آب سرد اضافه کنید تا دماش بیاد پایین تا حدی که فقط بخار کنه و بعد ماکارونی رو اضافه کنید


و بعد ماکارونی رو اضافه کنید مدام هم بزنید با حرارت زیاد حتما وقت بگیرید ۳ دقیقه بجوشه آبکش کنید و کلی روش آب سرد بگیرید تا کاملا سرد بشه تا خمیر نشه ، صاف بذارید کنار سینک یکم آبش بره وقت بگیرید ۱ دقیقه که ماکارونی رو فورا کم کم بردارید و با سس ترکیب کنید


زود یا دیر بردارید آبکش رو خمیر میشه باید خیلی آب نداشته باشه و خشک هم نباشه چسبنده نباشه به دستتون اصلا نچسبه روش یکم آب داشته باشه


* اگه کاری پیش اومد دوباره روی ماکارونی آب بگیرید آبکش رو صاف بذارید کنارسینک یه دیقه آبش بره بعد با سس ترکیب کنید *



نصف استکان روغنی که برای ته دیگ برداشته بودین بریزید داخل قابلمه بذارید روغن داغ بشه ، سیب زمینی حلقه ای رو بذارید یه طرفشو سرخ کنید برگردونید اونطرفشم یکم تفت بخوره بعد ماکارونی رو اضافه کنید کناره هاشو جمع کنید و بذارید یکساعت دم بکشه


وقتی روغن داغ شد نون دولایه نون لواش ،بربری ، سنگک ،بادمجون و .. می تونید بذارید یا روی نون سیب زمینی حلقه ای بذارید بعد ماکارونی رو اضافه کنید

می تونید یه لایه نون بذارید بعد یک لایه سیب زمینی یا بادمجون


به دلخواه سیب زمینی نگینی سرخ کنید و بعد از دم کشیدن ترکیب کنید


و با هر موادی که دوست دارید درست کنید
اگه آماده شد فعلا نخواستید شام بخورید ماکارونی رو بریزید تو قابلمه دیگه و ته دیگ روبرگردونید که برشتگی ته دیگ از بین نره
 

بالا