طرز تهیه لُکونه دزفولی خوشمزه

آیلا

عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
طرز تهیه لُکونه دزفولی غذای محلی و سنتی

مواد لازم:

آرد گندم: ۲ پیمانه
نخود لپه شده و پخته: ۱ پیمانه
پیازچه همراه با برگ: ۲ دسته
کشمش: ۱ پیمانه
روغن مایع: ترجیحاً روغن کنجد
مایه‌خمیر: ۱ قاشق چای‌خوری
نمک و زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه لکونه دزفولی :
در ابتدا در حدود ۱۵ دقیقه کشمش‌ها را در آب خیس می‌کنیم.
پیازچه‌ها را خوب شسته و ریز خرد می‌کنیم. نخودهای لپه شده را می‌پزیم به طوری که له نشود.
کشمش و پیازچه و نخود لپه و مایه خمیر و ادویه را به آرد اضافه می‌کنیم سپس آب اضافه می‌کنیم. میزان آب باید به حدی باشد که مایه رقیق شود به طوری که با ملاقه از مایه برداریم.

مایه را کاملاً هم می‌زنیم و سپس در ظرف را گذاشته و یک ساعت صبر می‌کنیم تا مایه برسد.

روغن را کاملاً داغ می‌کنیم. مقداری از مایه را با ملاقه برداشته و در تابه و به‌صورت ورقه‌ای نازک پهن می‌کنیم.
یک طرف آن که برشته شد طرف دیگر آن را برمی‌گردانیم. بزرگی لکونه ها معمولاً باید به اندازه بشقاب غذاخوری باشد.

نکته مهم: لکونه ها را پس از سرخ شدن و از تابه بیرون آوردن به‌صورت جداگانه روی دستمال مخصوص آشپزخانه یا در آبکش چوبی قرار دهید تا روغن آن گرفته شود.

Û±Û±_ÛµÛ¹_Û±Û¶_244363621710211814030102412222011422621987.jpg
 

بالا