طرز تهیه لاهماجون پیتزا ترکیه ای در منزل ب روش ساده

لایلاک

⭐کاربر برتر⭐
عضویت
Oct 24, 2023
جنسیت
خانم
      9 780x470


طرز تهیه لاهماجون پیتزا ترکیه ای: Lahmacun یکی از خوشمزه ترین و مورد علاقه ترین دستور غذاها برای یک دورهمی دوستانه است. با دستورالعمل امروز شما می توانید آن را به راحتی در خانه تهیه کتید. خوشمزه گی و خوشرنگی آن دقیقا همان چیزی می شود که شما در رستوران های ترکی می بینید. امروز ما در طرز تهیه لاهماجون پیتزا ترکیه ای، به صورت کامل درباره مواد و شیوه تهیه آن به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای طرز تهیه لاهماجون پیتزا ترکیه ای

برای ملات داخلی:

_ 2 عدد فلفل قرمز
_ 3 عدد فلفل سبز
_ 2 عدد سایز متوسط پیاز
_ یک دسته جعفری (100 گرم)
_ 2 عدد گوجه فرنگی
_ یک قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
_ 1 قاشق سوپخوری رب فلفل
_ ½ قاشق چایخوری فلفل تند
_ یک قاشق چایخوری فلفل پابریکا
_ 1 قاشق چایخوری نمک
_ یک فنجان روغن مایع
_ ¼ فنجان آب
_ 500 گرم گوشت چرخ کرده پر چرب

برای خمیر:

▪︎5 لیوان آرد
▪︎2 لیوان آب
▪︎یک قاشق دسرخوری نمک
▪︎1 قاشق چایخوری شکر

نکته دستور العمل Lahmacun
برای یک لاهماجون لذیذ باید قوام ملات شما روان باشد و طوری روی خمیر پخش کنید که به لبه ها برسد. همچنین مطمئن شوید که فر از قبل گرم شده است

طرز تهیه لاهماجون پیتزا ترکیه ای

در غذاساز همه مواد را به جز ادویه، رب گوجه فرنگی، روغن و گوشت چرخ کرده برداشته و مخلوط کنید. در آخر جعفری را اضافه کنید.

ادویه ها، رب گوجه فرنگی و روغن را به مخلوطی که در یک کاسه بزرگ از غذاساز برداشته اید اضافه و خوب مخلوط کنید
      3

در آخر گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و خوب ورز دهید.برای خوشمزه شدن لاهماجون باید مخلوط شما غلظت و روانی شبیه تصویر داشته باشد. اگر به اندازه کافی روان نیست، می توانید کمی آب اضافه کنید.

در حالی که ملات شما در حال استراحت است، شروع به درست کردن خمیر خود کنید. آب را در ظرفی بریزید و نمک و شکر را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. آرد را کم کم اضافه کنید.

آرد را کم کم به آب اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر متوسط سفت به دست آید.

وقتی خمیرتان به سختی متوسط رسید، آن را روی پیشخوان بگذارید و حداقل 5 دقیقه دیگر ورز دهید. خمیر را به شکل توپ کوچک در آورده و به قسمت های مساوی تقسیم کنید. برای درست کردن لاهماجون های هم اندازه باید وزن خمیر شما برابر باشد.

خمیرهای هم اندازه را با یک پارچه آشپزخانه کمی مرطوب بپوشانید و بگذارید حداقل 1 ساعت بماند. در این فاصله فر را با دمای 250 درجه خوب گرم کنید.با پاشیدن مقداری آرد روی پیشخوان آشپزخانه شروع به باز کردن خمیر های خود کنید. سعی کنید خمیر خود را تا حد امکان نازک باز کنید.

      7


ملات لاهماجون را روی خمیر نازک شده و همچنین تا روی لبه ها پخش کنید. مطمئن شوید که ملات شما آبکی است. لبه ها را خالی نگذارید.

      8


لاهماجون را با کاغذ روغنی در کف فر که از قبل با فن با دمای 250 درجه گرم کرده اید قرار دهید.در حین پخت و پز، کف لاهماجون را با یک ظرف آشپزخانه بیل مانند چک کنید که نسوزد. بسته به عملکرد فر می‌توانید هر لاهماجون را به مدت 7 تا 10 دقیقه بپزید. سپس آن را بیرون آورده و داغ سرو کنید. موفق باشید!
 

بالا