طرز تهیه لاندی پلو خوشمزه افغانی

آیلا

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
مواد لازم جهت تهیه لاندی پلو سنتی و مخصوص افغانستان

گوشت لاندی یک و نیم کیلو
پیاز سه دانه
بانجان رومی ۵ دانه متوسط
سیر به هر اندازه که دوست دارید
مرچ سیاه یک قاشق غذا خوری
زیره یک قاشق غذا خوری
زنجبیل یک قاشق چای خوری
برنج ۵ گیلاس


مراحل تهیه لاندی پلو:

گوشت را با آب داغ برای ۵ یا ۱۰ دقیقه بگذارید تا به آسانی شسته شود و نمکش هم کم شود، بعد در زود پز با سیر، بانجان رومی، پیاز، مرچ سیاه و زنجبیل بگذارید برای ۴۰ دقیقه تا پخته شود.

حالا گوشت را از یخنی جدا نمایید و یخنی را با ملاقه خوب سر و زیر نمایید تا بانجان و پیاز حل شود اگر بادنجان و پیاز را از ماشین کشیده اید پس لازم نیست که منتظر حل نمودنش باشیم.

حالا در دیگ که برای پختن برنج در نظر گرفته اید یخنی را بریزید و برنج را که قبلا تر نموده ایم علاوه اگر نمکش کم است مقدار لازم را اضافه نمایید و بگذارید تا آب اش خشک شود.

گوشت را در وسط برنج می گذاریم و زیره را سرش پاش داده برای نیم ساعت به دم می گذاریم.

نوش جان

Û±Û¶_Û²Û°_Û°Û´_images.jpg
 

بالا