آیلا
⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
- عضویت
- May 2, 2023
- جنسیت
- خانم
مواد لازم جهت تهیه لاندی پلو سنتی و مخصوص افغانستان
گوشت لاندی یک و نیم کیلو
پیاز سه دانه
بانجان رومی ۵ دانه متوسط
سیر به هر اندازه که دوست دارید
مرچ سیاه یک قاشق غذا خوری
زیره یک قاشق غذا خوری
زنجبیل یک قاشق چای خوری
برنج ۵ گیلاس
مراحل تهیه لاندی پلو:
گوشت را با آب داغ برای ۵ یا ۱۰ دقیقه بگذارید تا به آسانی شسته شود و نمکش هم کم شود، بعد در زود پز با سیر، بانجان رومی، پیاز، مرچ سیاه و زنجبیل بگذارید برای ۴۰ دقیقه تا پخته شود.
حالا گوشت را از یخنی جدا نمایید و یخنی را با ملاقه خوب سر و زیر نمایید تا بانجان و پیاز حل شود اگر بادنجان و پیاز را از ماشین کشیده اید پس لازم نیست که منتظر حل نمودنش باشیم.
حالا در دیگ که برای پختن برنج در نظر گرفته اید یخنی را بریزید و برنج را که قبلا تر نموده ایم علاوه اگر نمکش کم است مقدار لازم را اضافه نمایید و بگذارید تا آب اش خشک شود.
گوشت را در وسط برنج می گذاریم و زیره را سرش پاش داده برای نیم ساعت به دم می گذاریم.
نوش جان
گوشت لاندی یک و نیم کیلو
پیاز سه دانه
بانجان رومی ۵ دانه متوسط
سیر به هر اندازه که دوست دارید
مرچ سیاه یک قاشق غذا خوری
زیره یک قاشق غذا خوری
زنجبیل یک قاشق چای خوری
برنج ۵ گیلاس
مراحل تهیه لاندی پلو:
گوشت را با آب داغ برای ۵ یا ۱۰ دقیقه بگذارید تا به آسانی شسته شود و نمکش هم کم شود، بعد در زود پز با سیر، بانجان رومی، پیاز، مرچ سیاه و زنجبیل بگذارید برای ۴۰ دقیقه تا پخته شود.
حالا گوشت را از یخنی جدا نمایید و یخنی را با ملاقه خوب سر و زیر نمایید تا بانجان و پیاز حل شود اگر بادنجان و پیاز را از ماشین کشیده اید پس لازم نیست که منتظر حل نمودنش باشیم.
حالا در دیگ که برای پختن برنج در نظر گرفته اید یخنی را بریزید و برنج را که قبلا تر نموده ایم علاوه اگر نمکش کم است مقدار لازم را اضافه نمایید و بگذارید تا آب اش خشک شود.
گوشت را در وسط برنج می گذاریم و زیره را سرش پاش داده برای نیم ساعت به دم می گذاریم.
نوش جان