آیلا
⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
- عضویت
- May 2, 2023
- جنسیت
- خانم
طرز تهیه قیماق خوشمزه کردستان
آش کاچی مخصوص کرمانشاه که به آن قیماق یا قیماخ نیز میگویند،یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین دسرهای کرمانشاهی است.
خوردن این دسر برای افرادی که طبع سرد دارند نیز بسیار مفید است
مواد لازم
۳۰دقیقه
۲نفر
3 ق غ سرپر آرد گندم
نیم لیتر آبجوش
3 ق غ روغن حیوانی کرمانشاهی
1/4 ق چ پودر زنجبیل
زعفران بمقدارلازم
نبات یاشکر بمقدارلازم
مراحل تهیه
مرحله 1
روغن حیوانی را داخل قابلمه ریخته و بعد آرد را به آرامی اضافه میکنیم و بهم میزنیم تا گلوله گلوله نشود
مرحله 2
در ظرف دیگر آبجوش،شکر راروی اجاق گذاشته وهم میزنیم تا شکر آب شود
مرحله 3
هنگامیکه خامی آرد گرفته شد و برنگ طلایی درامد شهد رابهمراه زعفران،گلاب،زنجبیل را اضافه کرده وهم میزنید تا به غلظت دلخواه برسد.
مرحله 4
غلظت قیماق باید در حد فرنی باشد نه زیاد شل باشد نه زیاد سفت. نوش جان
آش کاچی مخصوص کرمانشاه که به آن قیماق یا قیماخ نیز میگویند،یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین دسرهای کرمانشاهی است.
خوردن این دسر برای افرادی که طبع سرد دارند نیز بسیار مفید است
مواد لازم
۳۰دقیقه
۲نفر
3 ق غ سرپر آرد گندم
نیم لیتر آبجوش
3 ق غ روغن حیوانی کرمانشاهی
1/4 ق چ پودر زنجبیل
زعفران بمقدارلازم
نبات یاشکر بمقدارلازم
مراحل تهیه
مرحله 1
روغن حیوانی را داخل قابلمه ریخته و بعد آرد را به آرامی اضافه میکنیم و بهم میزنیم تا گلوله گلوله نشود
مرحله 2
در ظرف دیگر آبجوش،شکر راروی اجاق گذاشته وهم میزنیم تا شکر آب شود
مرحله 3
هنگامیکه خامی آرد گرفته شد و برنگ طلایی درامد شهد رابهمراه زعفران،گلاب،زنجبیل را اضافه کرده وهم میزنید تا به غلظت دلخواه برسد.
مرحله 4
غلظت قیماق باید در حد فرنی باشد نه زیاد شل باشد نه زیاد سفت. نوش جان