طرز تهیه قیماق کردی خوشمزه

آیلا

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
طرز تهیه قیماق خوشمزه کردستان

آش کاچی مخصوص کرمانشاه که به آن قیماق یا قیماخ نیز میگویند،یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین دسرهای کرمانشاهی است.
خوردن این دسر برای افرادی که طبع سرد دارند نیز بسیار مفید است


مواد لازم
۳۰دقیقه
۲نفر
3 ق غ سرپر آرد گندم
نیم لیتر آبجوش
3 ق غ روغن حیوانی کرمانشاهی
1/4 ق چ پودر زنجبیل
زعفران بمقدارلازم
نبات یاشکر بمقدارلازم
مراحل تهیه
مرحله 1
روغن حیوانی را داخل قابلمه ریخته و بعد آرد را به آرامی اضافه میکنیم و بهم میزنیم تا گلوله گلوله نشود
مرحله 2
در ظرف دیگر آبجوش،شکر راروی اجاق گذاشته و‌هم میزنیم تا شکر آب شود
مرحله 3
هنگامیکه خامی آرد گرفته شد و برنگ طلایی درامد شهد رابهمراه زعفران،گلاب،زنجبیل را اضافه کرده وهم میزنید تا به غلظت دلخواه برسد.
مرحله 4
غلظت قیماق باید در حد فرنی باشد نه زیاد شل باشد نه زیاد سفت. نوش جان☘️

Û±Û¶_Û´Û±_Û±Û²_.jpg
 

بالا