ملیحه
Guest
درست کردن قند ستاره ای در منزل . درست کردن قند فانتزی در خانه . طرز تهیه قند رنگی رنگی در منزل . طرز تهیه قند شکلکی برای مراسمات . طرز تهیه قندهای تزیینی برای مهمانی ها
مواد لازم برای قند تزیینی
طرز تهیه قند تزیینی
1- شکر را با آب مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا حالت شنی پیدا کند.
2- وانیل را به مخلوط اضافه کنید و سپس به دلخواه خود نقل های ریز یا رنگ خوراکی را نیز به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
3- کف یک بشقاب پلاستیک فریزر و یا سلفون بکشید و سپس مواد قند را قالب بزنید، بعد با قاشق مخلوط را داخل قالب فشار دهید تا به هم بچسبد و فشرده شود. اگر با قالب های گل ریز این کار را انجام دهید قندهای زیباتری خواهید داشت.
4- حال قندها را چند ساعت بگذارید بماند تا کاملا سفت شود و خودش را بگیرد.
با طعم گلاب
مواد لازم
طرز تهیه قند تزیینی با طعم گلاب
1- ابتدا 2 لیوان شکر را داخل ظرف بریزید و 2 قاشق چای خوری گلاب را به آن اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.
2- دو یا سه قطره از رنگ خوراکی را داخل مخلوط بریزید و کاملا هم بزنید. همچنین می توانید از 2 یا 3 رنگ استفاده کنید و مخلوط را به 3 بخش تقسیم کنید و هر قسمت را با یک رنگ مخلوط کنید.
3- کف سینی را کاغذ روغنی انداخته و مخلوط آماده شده را داخل قالب بریزید و با قاشق فشار دهید، اضافی شکر را از روی قالب بردارید تا حالت تمیز و یکدست بگیرد.
4- قندها را به آرامی از قالب خارج کنید و روی سینی قرار دهید. پس از 4 الی 5 ساعت قندها خشک می شوند.
2- می توانید با افزودن مواد طعم دار مانند هل یا دارچین قند های تزیینی با طعم های مختلف درست کنید.
مواد لازم برای قند تزیینی
- 4 قاشق غذا خوری شکر
- 1 قاشق غذاخوری آب
- وانیل 1 پنس
- نقل ریز به دلخواه
- رنگ خوراکی 1 قطره (به دلخواه)
طرز تهیه قند تزیینی
1- شکر را با آب مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا حالت شنی پیدا کند.
2- وانیل را به مخلوط اضافه کنید و سپس به دلخواه خود نقل های ریز یا رنگ خوراکی را نیز به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
3- کف یک بشقاب پلاستیک فریزر و یا سلفون بکشید و سپس مواد قند را قالب بزنید، بعد با قاشق مخلوط را داخل قالب فشار دهید تا به هم بچسبد و فشرده شود. اگر با قالب های گل ریز این کار را انجام دهید قندهای زیباتری خواهید داشت.
4- حال قندها را چند ساعت بگذارید بماند تا کاملا سفت شود و خودش را بگیرد.
با طعم گلاب
مواد لازم
- 1 لیوان شکر
- 3 قاشق چای خوری گلاب
- رنگ خوراکی
- قالب شیرینی کوچک
طرز تهیه قند تزیینی با طعم گلاب
1- ابتدا 2 لیوان شکر را داخل ظرف بریزید و 2 قاشق چای خوری گلاب را به آن اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.
2- دو یا سه قطره از رنگ خوراکی را داخل مخلوط بریزید و کاملا هم بزنید. همچنین می توانید از 2 یا 3 رنگ استفاده کنید و مخلوط را به 3 بخش تقسیم کنید و هر قسمت را با یک رنگ مخلوط کنید.
3- کف سینی را کاغذ روغنی انداخته و مخلوط آماده شده را داخل قالب بریزید و با قاشق فشار دهید، اضافی شکر را از روی قالب بردارید تا حالت تمیز و یکدست بگیرد.
4- قندها را به آرامی از قالب خارج کنید و روی سینی قرار دهید. پس از 4 الی 5 ساعت قندها خشک می شوند.
نکات مورد توجه برای درست کردن قند تزیینی:
1- بهتر است زیر قندها کاغذ روغنی بگذارید و یا روی پلاستیک را کمی روغنی که زمان جدا کردن قند ها نشکنند.2- می توانید با افزودن مواد طعم دار مانند هل یا دارچین قند های تزیینی با طعم های مختلف درست کنید.