طرز تهیه قایرمه کوردی

آیلا

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
طرز تهیه قایرمه یک غذای اصیل کردی

مواد مورد نیاز برای تهیه قایرمه کردستان

1 کیلو گرم کنگر یا کرفس
2 عدد تخم مرغ
1/2 پیمانه آب یا شیر
125 گرم آرد
به میزان لازم روغن کنجد
1 قاشق چایخوری زیره سیاه
3 قاشق غذا خوری کره
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
به مقدار کافی نمک و فلفل
3 قاشق سوپ خوری زعفران دم کرده

نحوه پخت قایرمه کردستان
ابتدا تیغ های کنگر را پاک کنید، به قطعات دلخواه تقسیم کنید و آنرا بشورید. در ظرف دیگری آرد را به همراه نمک ، بکینگ پودر ، زیره و فلفل مخلوط کنید. شیر، زعفران دم کرده ، تخم مرغ و روغن کنجد را در ظرف جداگانه ای ریخته و با هم مخلوط کنید و هم بزنید. و بعد از آن به مخلوط آرد بیافزایید و هم بزنید. زمانی که مایه به غلظت رسید و به صورت خمیری شکل شد، کنگرها را به خمیر آغشته و در روغن سرخ کنید.

از خواص کنگر می توان به خاصیت ضدعفونی کنندگی ، تقویت دستگاه گوارشی و اشتها آور بودن آن اشاره کرد.

Û±Û²_Û²Û·_Û°Û´_16547831268d9a.jpg
 

بالا