آیلا
⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
- عضویت
- May 2, 2023
- جنسیت
- خانم
طرز تهیه قایرمه یک غذای اصیل کردی
مواد مورد نیاز برای تهیه قایرمه کردستان
1 کیلو گرم کنگر یا کرفس
2 عدد تخم مرغ
1/2 پیمانه آب یا شیر
125 گرم آرد
به میزان لازم روغن کنجد
1 قاشق چایخوری زیره سیاه
3 قاشق غذا خوری کره
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
به مقدار کافی نمک و فلفل
3 قاشق سوپ خوری زعفران دم کرده
نحوه پخت قایرمه کردستان
ابتدا تیغ های کنگر را پاک کنید، به قطعات دلخواه تقسیم کنید و آنرا بشورید. در ظرف دیگری آرد را به همراه نمک ، بکینگ پودر ، زیره و فلفل مخلوط کنید. شیر، زعفران دم کرده ، تخم مرغ و روغن کنجد را در ظرف جداگانه ای ریخته و با هم مخلوط کنید و هم بزنید. و بعد از آن به مخلوط آرد بیافزایید و هم بزنید. زمانی که مایه به غلظت رسید و به صورت خمیری شکل شد، کنگرها را به خمیر آغشته و در روغن سرخ کنید.
از خواص کنگر می توان به خاصیت ضدعفونی کنندگی ، تقویت دستگاه گوارشی و اشتها آور بودن آن اشاره کرد.
مواد مورد نیاز برای تهیه قایرمه کردستان
1 کیلو گرم کنگر یا کرفس
2 عدد تخم مرغ
1/2 پیمانه آب یا شیر
125 گرم آرد
به میزان لازم روغن کنجد
1 قاشق چایخوری زیره سیاه
3 قاشق غذا خوری کره
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
به مقدار کافی نمک و فلفل
3 قاشق سوپ خوری زعفران دم کرده
نحوه پخت قایرمه کردستان
ابتدا تیغ های کنگر را پاک کنید، به قطعات دلخواه تقسیم کنید و آنرا بشورید. در ظرف دیگری آرد را به همراه نمک ، بکینگ پودر ، زیره و فلفل مخلوط کنید. شیر، زعفران دم کرده ، تخم مرغ و روغن کنجد را در ظرف جداگانه ای ریخته و با هم مخلوط کنید و هم بزنید. و بعد از آن به مخلوط آرد بیافزایید و هم بزنید. زمانی که مایه به غلظت رسید و به صورت خمیری شکل شد، کنگرها را به خمیر آغشته و در روغن سرخ کنید.
از خواص کنگر می توان به خاصیت ضدعفونی کنندگی ، تقویت دستگاه گوارشی و اشتها آور بودن آن اشاره کرد.