طرز تهیه فالوده یزدی خوشمزه خونگی

  • شروع کننده موضوع خبری سرگرمی
  • تاریخ شروع

خبری سرگرمی

Guest
رسپی خوشمزه ترین و سالم ترین فالوده یزدی به روشی خیلی آسان و سریع

مواد لازم برای تهیه فالوده یزدی
آب گرم : ۱/۴ پیمانه
تخم شربتی : یک قاشق سوپخوری
نشاسته گل : یک پیمانه
آب سرد : ۴ پیمانه
گلاب : یک قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تهیه شهد فالوده
شکر : دو پیمانه
گلاب : دو قاشق سوپخوری
آب : یک پیمانه
طرز تهیه شربت مخصوص فالوده یزدی
ابتدا شکر را با ۱ پیمانه آب درون قابلمه ای مناسب بریزید سپس قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید و مخلوط شکر و آب را هم بزنید تا شکر درون آب حل شود و اجازه دهید تا شربت روی حرارت ملایم شعله گاز بجوشد تا به غلظت مناسب برسد و بعد از اینکه شهد مخصوص فالوده یزدی آماده شده گلاب را به آن اضافه کنید و شهد را از روی حرارت گاز بردارید

طرز تهیه فالوده یزدی در منزل
برای تهیه فالوده یزدی تخم شربتی را با آب گرم خیس کنید و در مکانی مناسب قرار دهید تا تخم شربتی درون آب باز شود.

در مرحله بعد درون ظرف دیگری نشاسته گل و ۱ قاشق گلاب و آب سرد را با یکدیگر مخلوط کنید و هم بزنید تا صاف و یکدست شوند.


مخلوط نشاسته را از صافی رد کنید. مایه فالوده را درون قابلمه ای مناسب بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم شعله گاز قرار دهید و مخلوط نشاسته را به مدت ۱۵ دقیقه به صورت مرتب هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد.

توجه داشته باشید که مایه فالوده باید از مایه فرنی سفت تر شود.

مخلوط نشاسته را درون سینی در ابعاد ۴۰*۳۰ سانتی متر بریزید و سینی را به خوبی تکان بدهید تا نشاسته در همه جای سینی به صورت یکسان پخش شود سپس سینی را به مدت ۵ ساعت درون یخچال قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده سینی را از درون یخچال بیرون آورید و به کمک چاقو مایه فالوده را به شکل مربع های کوچکی برش بزنید.

در مرحله بعدی ساخت فالوده یزدی تخم شربتی و شهد مخصوص فالوده را با تکه های یخ و آب سرد مخلوط کنید سپس مایه فالوده را به آرامی درون ظرف شربت تخم شربتی خنک بریزید. توجه داشته باشید که در هنگام ریختن مایه فالوده درون شربت باید شربت تگری و خنک باشد.


Û±Û²-Û²Û¶-Û³Û·-9k=.jpg
 

بالا