لایلاک
⭐کاربر برتر⭐
- عضویت
- Oct 24, 2023
- جنسیت
- خانم
( مرغ شکم پر) غذای آذربایجان و باکو
مواد لازم:
مرغ یک عدد
پیاز یک عدد بزرگ
نمک و فلفل به اندازه ی کافی
رب انار چهار الی پنج قاشق غذاخوری
آب یک لیوان
گردو ۳۰۰ گرم
کشمش پلویی ۲۰۰ گرم
طرز تهیه:
مرغ درسته را از دو روز قبل شسته و نمک و فلفل میزنیم داخل و بیرون مرغ را و در یخچال می گذاریم تا طعم دار شود.
گردو را در دستگاه خرد کن آسیاب می کنیم و در ظرفی میریزیم و پیاز را چند بخش کرده و در یک دستگاه ریخته خرد می کنیم و به گردو اضافه می کنیم.
کشمش پلویی را شسته و در آبکش ریخته و آن را نیز اضافه می کنیم ،نمک فلفل کمی زردچوبه و سه قاشق رب انار اضافه کرده خوب ورز می دهیم و داخل مرغ را از مواد پر می کنیم.
در قابلمه می گذاریم و باقی مانده ی رب انار را نیز کامل به اطراف مرغ با دست می کشیم و یک قاشق رب انار هم در قابلمه ریخته و یک لیوان آب اضافه می کنیم وقتی روی شعله گاز گذاشتیم جوش آمد شعله را کم می کنیم حدودا دو ساعت زمان میخواهد تا کامل بپزد.
این غذا با باقالی پلو بسیار دلچسب خواهد بود.