آیلا
⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
- عضویت
- May 2, 2023
- جنسیت
- خانم
طرز تهیه شیش کباب کردی خوشمزه و اصیل
مواد لازم جهت تهیه شیش کباب کردستان
1 کیلوگرم گوشت گوسفند یا گوساله
6 قاشق غذاخوری ماست
2 حبه سیر
2 عدد پیاز
50 گرم برگ نعنا
6 قاشق سوپ خوری روغن زیتون
به مقدار دلخواه زعفران دم کرده
نمک به مقدار دلخواه
1/2 قاشق چای خوری فلفل سیاه
به تعداد دلخواه گوجه فرنگی
طرز تهیه شیش کباب کردستان
ابتدا گوشت را به قطعات مناسب تقسیم می کنیم. سپس پوست پیاز را گرفته و آن را رنده می کنیم. بعد از اینکه پیاز را رنده کردیم آن را صاف می کنیم.
2 حبه سیر را پوست کنده و خرد می کنیم. سیر و آب پیاز را به همراه روغن زیتون و برگ های نعنا و ماست و زعفران و فلفل مخلوط می کنیم.
مایه به دست آمده را به گوشت افزوده و به مدت 6 الی 12 ساعت در یخچال می گذاریم. برای خوش طعم شدن کباب بهتر است از شب قبل گوشت را در مواد بخوابانیم. و در انتها گوشت را به سیخ می کشیم و کباب می کنیم. و در صورت تمایل گوجه ها را نیز به صورت کبابی طبخ می کنیم و به همراه گوشت کبابی سرو می کنیم.
برای تهیه این کباب از قسمت راسته استفاده می کنیم.
علاوه بر کبابی کردن این گوشت روی آتش ، آن را می توان در تابه با استفاده از سیخ های چوبی درست کرد ( کف تابه را چرب کرده و دو طرف کباب را سرخ می کنیم )
نوش جان
مواد لازم جهت تهیه شیش کباب کردستان
1 کیلوگرم گوشت گوسفند یا گوساله
6 قاشق غذاخوری ماست
2 حبه سیر
2 عدد پیاز
50 گرم برگ نعنا
6 قاشق سوپ خوری روغن زیتون
به مقدار دلخواه زعفران دم کرده
نمک به مقدار دلخواه
1/2 قاشق چای خوری فلفل سیاه
به تعداد دلخواه گوجه فرنگی
طرز تهیه شیش کباب کردستان
ابتدا گوشت را به قطعات مناسب تقسیم می کنیم. سپس پوست پیاز را گرفته و آن را رنده می کنیم. بعد از اینکه پیاز را رنده کردیم آن را صاف می کنیم.
2 حبه سیر را پوست کنده و خرد می کنیم. سیر و آب پیاز را به همراه روغن زیتون و برگ های نعنا و ماست و زعفران و فلفل مخلوط می کنیم.
مایه به دست آمده را به گوشت افزوده و به مدت 6 الی 12 ساعت در یخچال می گذاریم. برای خوش طعم شدن کباب بهتر است از شب قبل گوشت را در مواد بخوابانیم. و در انتها گوشت را به سیخ می کشیم و کباب می کنیم. و در صورت تمایل گوجه ها را نیز به صورت کبابی طبخ می کنیم و به همراه گوشت کبابی سرو می کنیم.
برای تهیه این کباب از قسمت راسته استفاده می کنیم.
علاوه بر کبابی کردن این گوشت روی آتش ، آن را می توان در تابه با استفاده از سیخ های چوبی درست کرد ( کف تابه را چرب کرده و دو طرف کباب را سرخ می کنیم )
نوش جان