طرز تهیه شیش کباب کوردی

آیلا

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
طرز تهیه شیش کباب کردی خوشمزه و اصیل

مواد لازم جهت تهیه شیش کباب کردستان

1 کیلوگرم گوشت گوسفند یا گوساله

6 قاشق غذاخوری ماست

2 حبه سیر

2 عدد پیاز

50 گرم برگ نعنا

6 قاشق سوپ خوری روغن زیتون

به مقدار دلخواه زعفران دم کرده

نمک به مقدار دلخواه

1/2 قاشق چای خوری فلفل سیاه

به تعداد دلخواه گوجه فرنگی



طرز تهیه شیش کباب کردستان

ابتدا گوشت را به قطعات مناسب تقسیم می کنیم. سپس پوست پیاز را گرفته و آن را رنده می کنیم. بعد از اینکه پیاز را رنده کردیم آن را صاف می کنیم.

2 حبه سیر را پوست کنده و خرد می کنیم. سیر و آب پیاز را به همراه روغن زیتون و برگ های نعنا و ماست و زعفران و فلفل مخلوط می کنیم.

مایه به دست آمده را به گوشت افزوده و به مدت 6 الی 12 ساعت در یخچال می گذاریم. برای خوش طعم شدن کباب بهتر است از شب قبل گوشت را در مواد بخوابانیم. و در انتها گوشت را به سیخ می کشیم و کباب می کنیم. و در صورت تمایل گوجه ها را نیز به صورت کبابی طبخ می کنیم و به همراه گوشت کبابی سرو می کنیم.

برای تهیه این کباب از قسمت راسته استفاده می کنیم.

علاوه بر کبابی کردن این گوشت روی آتش ، آن را می توان در تابه با استفاده از سیخ های چوبی درست کرد ( کف تابه را چرب کرده و دو طرف کباب را سرخ می کنیم )

نوش جان

Û±Û²_Û±Û·_Û±Û²_24373.jpg
 

بالا