مجله خبری
Guest
آموزش دستور پخت شیرینی کره ای صدفی خوشمزه به روشی آسان و سریع
شکلات تخته ای ذوب شده به مقدار لازم
فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. سینی فر را کاغذ روغنی انداخته آماده کنید.
کره و شکر را در ظرفی ریخته و با هم زن به مدت 3 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و پوک شود.
تخم مرغ ها و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید. آرد و نمک و بیکینگ پودر را الک کرده
و به کره و شکر اضافه کنین و در حدی که مخلوط شوند هم میزنیم و مواد رو داخل ماسوره میریزیم بعد میزنیم بعد شیرینی هارو داخل فر میزاریم حدود ۱۰ الی ۱۲ دقیقه بعد پخت نصفشو داخل شکلات میزنیم بعد پودر نارگیل یا پسته
- 1 پیمانه کره نرم شده
- 1/2 پیمانه شکر
- 1/3 پیمانه پودر شکر
- 2 عدد تخم مرغ
- 1 عدد زرده تخم مرغ
- وانیل یک و نیم ق چ
- 1/4 ق چ نمک
- آرد دوتا و نصف پیمانه
- 1/2 ق چ بکینک پودر
شکلات تخته ای ذوب شده به مقدار لازم
فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. سینی فر را کاغذ روغنی انداخته آماده کنید.
کره و شکر را در ظرفی ریخته و با هم زن به مدت 3 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و پوک شود.
تخم مرغ ها و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید. آرد و نمک و بیکینگ پودر را الک کرده
و به کره و شکر اضافه کنین و در حدی که مخلوط شوند هم میزنیم و مواد رو داخل ماسوره میریزیم بعد میزنیم بعد شیرینی هارو داخل فر میزاریم حدود ۱۰ الی ۱۲ دقیقه بعد پخت نصفشو داخل شکلات میزنیم بعد پودر نارگیل یا پسته