طرز تهیه شیرینی مشهدی بدون فر ترد و خانگی

  • شروع کننده موضوع آیلا
  • تاریخ شروع

آیلا

Guest
خوشمزه ترین رسپی شیرینی مشهدی با قابلمه شیرینی های خانگی و مجلسی
مواد لازم برای شیرینی مشهدی بدون فر
روغن صاف قنادی ۵۰ گرم
آرد ۳۰۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
زرده تخم‌مرغ ۲ عدد
پودر قند ۸۰ گرم
عسل ۱ قاشق سوپ‌خوری
وانیل ۱/۴ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه شیرینی مشهدی بدون فر
مرحله اول
کره و روغن صاف را در کاسه‌ای بریزید و به مدت ۲۰ ثانیه با همزن برقی هم بزنید تا بافت هر دو باز و یک‌دست شوند.

مرحله دوم
سپس پودرقند را به آن‌‌ها اضافه کرده و مجددا ۵ دقیقه هم بزنید. زرده‌‌های تخم‌مرغ و وانیل را نیز به مواد افزوده و ۳۰ ثانیه با هم مخلوط کنید. با استفاده از لیسک، مواد را از دور کاسه تمیز کنید و به‌صورت دورانی هم بزنید.

مرحله سوم
حالا وقت اضافه کردن عسل است. عسل را به سایر مواد اضافه کنید و به مدت ۲۰ ثانیه هم بزنید. آرد را در دو مرحله به مواد اضافه نمایید تا خمیری یک‌دست به دست آید. سپس همه مواد را به مدت ۱۰ ثانیه هم بزنید.

مرحله چهارم
خمیر آماده‌شده را بین دو کیسه فریزر یا سلفون به ضخامت ۳-۴ میلی‌متر قرار دهید. سپس آن را به کمک وردنه باز کنید. خمیر را به همان حالت حدود ۱۰ دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد. کیسه نایلون رویی را از روی خمیر بردارید، کاتر برش مورد نظر خود را انتخاب کنید و خمیر را برش بزنید.

شیرینی خانگی
مرحله پنجم
یک سینی گرد کوچک انتخاب کنید، روی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و شیرینی‌‌های قالب‌زده را روی کاغذ روغنی بچینید.

یک قابلمه بزرگ را روی شعله گاز قرار دهید تا گرم شود. کاتر برش گرد فلزی را کف قابلمه قرار دهید و سینی را روی آن بگذارید تا به کف قابلمه نچسبد (سینی از کف قابلمه فاصله داشته باشد). روی در قابلمه یک دم‌کنی قرار دهید و در آن را ببندید تا زیر شیرینی طلایی شود.

مرحله آخر از شیرینی مشهدی بدون فر
شیرینی‌‌های آماده‌شده را از قابلمه خارج کنید و اجازه دهید کاملا خنک شوند. بعد از آن‌که شیرینی‌‌ها سرد شد، مارمالاد را روی یک لایه بمالید و لایه دیگر شیرینی را روی آن قرار دهید. روی شیرینی عسل گرم بمالید و آن را به سلیقه خود با کنجد یا پودر پسته تزیین کنید.

Û±Û¶-Û°Û·-Û´Û¹-2Q==.jpg
 

دخی مو مشکی

Guest
ایلاا. باز. دوباره. اسمو. عوض کردم. ???
 

ملیحه

Guest
وای من عااااااشق شیرینی مشهدی‌ام ... عاااااشقش ?
 

شاپرک خواب رفته

Guest
من نمیزارم مواد غذای دو روز بیشتر بمونه
سردشون میشه??
 

جوجو

Guest
خوشمزه ترین رسپی شیرینی مشهدی با قابلمه شیرینی های خانگی و مجلسی


طرز تهیه شیرینی مشهدی بدون فر
مرحله اول
کره و روغن صاف را در کاسه‌ای بریزید و به مدت ۲۰ ثانیه با همزن برقی هم بزنید تا بافت هر دو باز و یک‌دست شوند.

مرحله دوم
سپس پودرقند را به آن‌‌ها اضافه کرده و مجددا ۵ دقیقه هم بزنید. زرده‌‌های تخم‌مرغ و وانیل را نیز به مواد افزوده و ۳۰ ثانیه با هم مخلوط کنید. با استفاده از لیسک، مواد را از دور کاسه تمیز کنید و به‌صورت دورانی هم بزنید.

مرحله سوم
حالا وقت اضافه کردن عسل است. عسل را به سایر مواد اضافه کنید و به مدت ۲۰ ثانیه هم بزنید. آرد را در دو مرحله به مواد اضافه نمایید تا خمیری یک‌دست به دست آید. سپس همه مواد را به مدت ۱۰ ثانیه هم بزنید.

مرحله چهارم
خمیر آماده‌شده را بین دو کیسه فریزر یا سلفون به ضخامت ۳-۴ میلی‌متر قرار دهید. سپس آن را به کمک وردنه باز کنید. خمیر را به همان حالت حدود ۱۰ دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد. کیسه نایلون رویی را از روی خمیر بردارید، کاتر برش مورد نظر خود را انتخاب کنید و خمیر را برش بزنید.

شیرینی خانگی
مرحله پنجم
یک سینی گرد کوچک انتخاب کنید، روی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و شیرینی‌‌های قالب‌زده را روی کاغذ روغنی بچینید.

یک قابلمه بزرگ را روی شعله گاز قرار دهید تا گرم شود. کاتر برش گرد فلزی را کف قابلمه قرار دهید و سینی را روی آن بگذارید تا به کف قابلمه نچسبد (سینی از کف قابلمه فاصله داشته باشد). روی در قابلمه یک دم‌کنی قرار دهید و در آن را ببندید تا زیر شیرینی طلایی شود.

مرحله آخر از شیرینی مشهدی بدون فر
شیرینی‌‌های آماده‌شده را از قابلمه خارج کنید و اجازه دهید کاملا خنک شوند. بعد از آن‌که شیرینی‌‌ها سرد شد، مارمالاد را روی یک لایه بمالید و لایه دیگر شیرینی را روی آن قرار دهید. روی شیرینی عسل گرم بمالید و آن را به سلیقه خود با کنجد یا پودر پسته تزیین کنید.

مشاهده پیوست 257007
چقدراین شیرینی دوستدارم
 

بالا