صنم

Guest
مواد لازم برای قلب شکلاتی سوپرایز:

شکلات تخته ای به مقدار لازم

قالب طرح قلب (سیلیکونی و یا پلاستیکی)

روغن مایع به مقدار کم

طرز تهیه قلب شکلاتی:

ابتدا شکلات تخته ای را در ظرف مناسبی ریخته و به روش بن ماری روی بخار کتری و یا درون مایکروفر کامل ذوب میکنیم.

قالب مورد نظرمون رو با قلمو کمی چرب میکنیم، مقداری از شکلات آب شده را درون قالب میریزیم و قالب را میچرخانیم تا شکلات همه جای قالب را بپوشاند و جایی خالی نماند.

سپس قالب را به مدت 5 دقیقه درون فریزر قرار میدهیم. سپس قالب را از یخچال خارج کرده و همین عمل را برای بار دوم و حتی برای بار سوم نیز تکرار میکنیم تا لایه ی شکلات ضخیم تر شود تا هنگام خروج از قالب نشکند.

نکته:لبه ها بسیار مهم است که نازک نباشد زیرا هنگام خارج کردن سریع میشکند. پس موقع چرخاندن شکلات در قالب از لبه ها قافل نشوید.

در آخر به مدت یک ربع در فریزر قرار میدهیم تا شکلات کاملا محکم شود.

سپس با یک فشار ملایم شکلات را از قالب خارج کنید. خیلی مراقب باشید و عجله نکنید و با ملایمت این کار را انجام دهید تا شکلات نشکند.

همین مراحل را دوباره انجام دهید تا دوتا شکلات قلبی داشته باشیم.

حالا هدیه ی مورد نظر خودتونو داخل یکی از قلب ها قرار بدهید و میتوانید از گلبرگ و یا از شکلات های ریز قلبی و یا هر آنچه دوست دارید درون قلب بریزید. سپس قلب شکلاتی دوم را روی اولی قرار بدهید و به وسیله کمی شکلات ذوب شده و یک قلمو هر دو قلب را به هم بچسبانید و باز در یخچال قرار بدهید تا کاملا به هم بچسبد.

نکته1:اگه دوست دارید که قلب رنگی باشد میتوانید از شکلات سفید اضافه کنید و با استفاده از رنگ پودری شکلات را رنگ کرده و سپس در قالب ریزید.

نکته2: در اخر حتما تا زمان کادو دادن آن را در یخچال نگهداری کنید تا فرمش بهم نخورد و موقع شکستن راحت خورد شود و شکلات شل نشده باشد.

۲۰۲۱۰۲۰۱_۲۰۲۶۱۵.jpg
 

مژده

Guest
خوشم میاد تگ گذاریت چقدر حرفه ایه مشخصه تجربه داریا?
 

دختر جذاب

Guest
مواد لازم برای قلب شکلاتی سوپرایز:

شکلات تخته ای به مقدار لازم

قالب طرح قلب (سیلیکونی و یا پلاستیکی)

روغن مایع به مقدار کم

طرز تهیه قلب شکلاتی:

ابتدا شکلات تخته ای را در ظرف مناسبی ریخته و به روش بن ماری روی بخار کتری و یا درون مایکروفر کامل ذوب میکنیم.

قالب مورد نظرمون رو با قلمو کمی چرب میکنیم، مقداری از شکلات آب شده را درون قالب میریزیم و قالب را میچرخانیم تا شکلات همه جای قالب را بپوشاند و جایی خالی نماند.

سپس قالب را به مدت 5 دقیقه درون فریزر قرار میدهیم. سپس قالب را از یخچال خارج کرده و همین عمل را برای بار دوم و حتی برای بار سوم نیز تکرار میکنیم تا لایه ی شکلات ضخیم تر شود تا هنگام خروج از قالب نشکند.

نکته:لبه ها بسیار مهم است که نازک نباشد زیرا هنگام خارج کردن سریع میشکند. پس موقع چرخاندن شکلات در قالب از لبه ها قافل نشوید.

در آخر به مدت یک ربع در فریزر قرار میدهیم تا شکلات کاملا محکم شود.

سپس با یک فشار ملایم شکلات را از قالب خارج کنید. خیلی مراقب باشید و عجله نکنید و با ملایمت این کار را انجام دهید تا شکلات نشکند.

همین مراحل را دوباره انجام دهید تا دوتا شکلات قلبی داشته باشیم.

حالا هدیه ی مورد نظر خودتونو داخل یکی از قلب ها قرار بدهید و میتوانید از گلبرگ و یا از شکلات های ریز قلبی و یا هر آنچه دوست دارید درون قلب بریزید. سپس قلب شکلاتی دوم را روی اولی قرار بدهید و به وسیله کمی شکلات ذوب شده و یک قلمو هر دو قلب را به هم بچسبانید و باز در یخچال قرار بدهید تا کاملا به هم بچسبد.

نکته1:اگه دوست دارید که قلب رنگی باشد میتوانید از شکلات سفید اضافه کنید و با استفاده از رنگ پودری شکلات را رنگ کرده و سپس در قالب ریزید.

نکته2: در اخر حتما تا زمان کادو دادن آن را در یخچال نگهداری کنید تا فرمش بهم نخورد و موقع شکستن راحت خورد شود و شکلات شل نشده باشد.

مشاهده پیوست 7406
وای کی دلش میاد اینو بخوره?
من ۲ سال پیش کادو ولنتاین گرفتم یه جعبه بود توش خرس و اسمارتیز و شکلات و این خوردنی ها بود
دلم نیومد بخورمشون ? تا روزی که پسر فضول فامیلمون اومد برداشت خورد???
 

بالا