طرز تهیه شاورما گوشت ب روش لبنانی و طعم بسیار عالی

لایلاک

⭐کاربر برتر⭐
عضویت
Oct 24, 2023
جنسیت
خانم
Shaverma gousht



شاورمای گوشت از غذاهای بسیار معروف کشور لبنان است که با ترکیبات متنوعی درست می شود

مواد لازم برای ۴ نفر

_ گوشت گوسفندی۵۰۰ گرم
_ ماست کم چرب۳ قاشق غذاخوری
_ پیاز قرمز۱ عدد
_ جعفری۱ دسته کوچک
_ سماق۱ قاشق غذاخوری
_ ادویه شاورما۱ قاشق غذاخوری
_ سیب زمینی۱ عدد
_ نمک، فلفل سیاه و روغنبه مقدار کافی
_ نان ترتیلا یا پیتابه تعداد کافی

طرز تهیه شاورما گوشت

مرحله اول

برای تهیه شاورمای گوشت در ابتدای کار گوشت گوسفندی را به صورت ورقه ای نازک برش می زنیم و درون یک کاسه بزرگ می ریزیم.

نکته: برای اینکه بتوانیم گوشت را به راحتی برش دهیم، بهتر است آنرا از ۳۰ دقیقه قبل درون فریزر قرار دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و به همراه ادویه شاورما، ماست و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد طعم دهنده تمام قسمت های گوشت را پوشش دهند.

مرحله سوم

در این مرحله درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک تا چند ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت طعم دار شود. در همین حین پیاز قرمز را به صورت خلالی نازک و یکدست خرد می کنیم.

مرحله چهارم

جعفری را به صورت ریز خرد کرده و به همراه سماق با پیاز قرمز مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم. پس از استراحت گوشت، کاسه را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله پنجم
مقداری روغن به تابه اضافه کرده و کمی صبر می کنیم تا داغ شود، سپس گوشت را به تابه اضافه کرده و به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت بسیار ملایم تفت می دهیم تا کاملا مغز پخت و نرم شود.

مرحله ششم

پس از گذشت این زمان یک نان ترتیلا یا پیتا روی سطح کار قرار می دهیم و مقداری سس روی آن می مالیم. در ادامه تکه های گوشت را روی نان قرار داده و مقداری از مخلوط پیاز و جعفری روی آن می ریزیم.

نکته: معمولا برای شاورما از سس تاهینی (ارده) استفاده می شود که ترکیبی از ارده، ماست، سیر و ادویه است.

مرحله هفتم

حالا نان ها را رول می کنیم، سپس درون ساندویچ ساز یا گریل قرار می دهیم تا هر دو سمت شان برشته شود. اگر گریل یا ساندویچ ساز نداشته باشیم، می‌توانیم ساندویج‌ها را درون تابه گریل قرار دهیم تا برشته شوند.
 

بالا