طرز تهیه
از نانوایی سنگک سنگ بگیرید خیس کرده و بشورید خشکش کنید کف قابلمه کمی سنگ بریزید تا حدی که کف قابلمه رو خوب بپوشونه بعد سیب زمینی رو بشورید (سیب زمینی ریز باشه خوبه خوب کبابی و مغز پخت میشه ) و بعد خشک کنید در قابلمه رو بذارید حرارت رو خیلی کم کنید بذارید ۲ ساعت بپزه ۱ ساعت بعد پشت و رو کنید که اونطرفشم کبابی بشه
نیم ساعت مونده هم تخم مرغ رو آبپز کنید تخم مرغ رو بشورید بعد با آب نمک بذارید بجوشه خیلی نذارید قلقل کنه یه وقت تکون می خوره کوبیده میشه به قابلمه می ترکه تا حرارتش زیادشد قلقل کرد زیرشو کم کنید یک ربع بپزه بعد که پخت بردارید بذارید داخل یه ظرف پوستشو بگیرید یه وقت برای راحت کنده شدن پوستش زیر آب سرد نگیرید سرد میشه طعمش بد میشه اینکارو برای الویه میشه انجام داد که خب الویه باید غذای سردی باشه خنک باشه تا خوشمزه بشه
خیلی خوب میشه سیب زمینی با پوستش با تخم مرغ آبپز بازش کنید یا با گوشتکوب له کنید با کره به دلخواه با فلفل ، سبزی خوردن ، گوجه و خیارشور با هر نونی دوست دارید تافتون ، لواش یا سنگک ، با نون سنگک بهتره
حرارت رو زیاد نکنید سنگ و کف قابلمه میسوزه بوی دود خونه رو برمی داره و سنگ ها هم دیگه قابل استفاده نمیشه
با حرارت خیلی کم سنگ ها خیلی کم میسوزه مشکلی نیس
وقتی سنگ سرد شد جمع کنید برای استفاده ی بعدی یا تو همون قابلمه بمونه یه قابلمه بذارید مخصوص اینکار بهتره ، شستن دوباره ی سنگ واجب نیست من نمی شورم
برای کوکو سیب زمینی ، الویه هم می تونید اینجوری سیب زمینی رو بپزید از سیب زمینی آبپز خیلی خوشمزه تره