آیلا
⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
- عضویت
- May 2, 2023
- جنسیت
- خانم
طرز تهیه سوپ ورمیشل با مرغ خوشمزه و حرفه ای و مجلسی و مقوی برای مهمانی و سرما خوردگی
مواد اولیه
پیاز:۱ عدد
کره:۵۰ گرم
ران یا سینه مرغ:۱۵۰ گرم
نمک:به میزان لازم
فلفل سیاه:نصف قاشق چای خوری
زردچوبه:نصف قاشق چای خوری
هویج:۲ تا ۳ عدد
سیب زمینی:۱ عدد
آب:۵ تا ۶ لیوان
جعفری خرد شده:۱/۳ لیوان
لیمو:۱ عدد
رشته ورمیشل:۶ قاشق غذاخوری
طرز تهیه سوپ ورمیشل به شیوه نواب ابراهیمی
توی این ویدیو آموزشی طرز تهیه سوپ ورمیشل با مرغ به روش نواب ابراهیمی رو ببینید و لذت ببرید.
این سوپ بسیار پرطرفدار و خوش طعمه رنگ و بوی دلپذیری داره.
توی این ویدیو آموزشی یاد میگیرید با یه روش متفاوت و آسون این غذا رو درست کنید.
مراحل تهیه سوپ ورمیشل به زبان ساده
1 مرحله اول
تفت دادن پیاز
پیاز رو پوست کنید و با رنده ریزرندهش کنید. بعد هم با کره روی حرارت ملایم تفتش بدید.
2 مرحله دوم
اضافه کردن مرغ
به دلخواهتون سینه یا ران مرغ رو داخل روغن پیاز بندازین و نمک، فلفل و زردچوبه رو بهش اضافه کنید. حالا دو طرف مرغ رو کمی سرخ کنید.
3 مرحله سوم
اضافه کردن بقیه مواد
هویج و سیب زمینی رو پوست بگیرید. با رنده درشت ریز کنید و به مخلوط مرغ و پیاز اضافه کنید. دو تا سه دقیقه مخلوط رو تفت بدین و بعد آب رو بهش اضافه کنید. حالا قابلمه رو روی حرارت متوسط قرار بدید و اجازه بدید ۸۰ دقیقه بپزه.
4 مرحله چهارم
رشته رشته کردن مرغ
بعد از ۸۰ دقیقه مرغ کاملا پخته شده. از سوپ بیرون بکشیدش و استخونهاش رو جدا کنید. بعد مرغ رو با کمک چنگال یا دست رشته رشته کنید. حالا مرغ رشته شده رو به همراه یه لیوان آب به سوپ اضافه کنید و اجازه بدید بجوشه.
5 مرحله پنجم
اضافه کردن چاشنیها
۱۰ دقیقه بعد جعفری و آب لیمو رو بریزید. سوپ رو بچشید و اگر نمک کم داشت توی این مرحله میتونید کمی نمک هم به غذا اضافه کنید.
6 مرحله ششم
اضافه کردن رشته
رشته ورمیشل رو بعد از ۱۵ دقیقه به سوپ اضافه کنید.
7 مرحله هفتم
سرو سوپ
۱۵ تا ۲۰ دقیقه بعد از اضافه کردن ورمیشل، سوپ شما آماده است. میتونید برای تزئین روش کمی جعفری خرد شده و آبلیموی تازه بریزید.
زمان آماده سازی:
2 ساعت و 0 دقیقه
مواد اولیه
پیاز:۱ عدد
کره:۵۰ گرم
ران یا سینه مرغ:۱۵۰ گرم
نمک:به میزان لازم
فلفل سیاه:نصف قاشق چای خوری
زردچوبه:نصف قاشق چای خوری
هویج:۲ تا ۳ عدد
سیب زمینی:۱ عدد
آب:۵ تا ۶ لیوان
جعفری خرد شده:۱/۳ لیوان
لیمو:۱ عدد
رشته ورمیشل:۶ قاشق غذاخوری
طرز تهیه سوپ ورمیشل به شیوه نواب ابراهیمی
توی این ویدیو آموزشی طرز تهیه سوپ ورمیشل با مرغ به روش نواب ابراهیمی رو ببینید و لذت ببرید.
این سوپ بسیار پرطرفدار و خوش طعمه رنگ و بوی دلپذیری داره.
توی این ویدیو آموزشی یاد میگیرید با یه روش متفاوت و آسون این غذا رو درست کنید.
مراحل تهیه سوپ ورمیشل به زبان ساده
1 مرحله اول
تفت دادن پیاز
پیاز رو پوست کنید و با رنده ریزرندهش کنید. بعد هم با کره روی حرارت ملایم تفتش بدید.
2 مرحله دوم
اضافه کردن مرغ
به دلخواهتون سینه یا ران مرغ رو داخل روغن پیاز بندازین و نمک، فلفل و زردچوبه رو بهش اضافه کنید. حالا دو طرف مرغ رو کمی سرخ کنید.
3 مرحله سوم
اضافه کردن بقیه مواد
هویج و سیب زمینی رو پوست بگیرید. با رنده درشت ریز کنید و به مخلوط مرغ و پیاز اضافه کنید. دو تا سه دقیقه مخلوط رو تفت بدین و بعد آب رو بهش اضافه کنید. حالا قابلمه رو روی حرارت متوسط قرار بدید و اجازه بدید ۸۰ دقیقه بپزه.
4 مرحله چهارم
رشته رشته کردن مرغ
بعد از ۸۰ دقیقه مرغ کاملا پخته شده. از سوپ بیرون بکشیدش و استخونهاش رو جدا کنید. بعد مرغ رو با کمک چنگال یا دست رشته رشته کنید. حالا مرغ رشته شده رو به همراه یه لیوان آب به سوپ اضافه کنید و اجازه بدید بجوشه.
5 مرحله پنجم
اضافه کردن چاشنیها
۱۰ دقیقه بعد جعفری و آب لیمو رو بریزید. سوپ رو بچشید و اگر نمک کم داشت توی این مرحله میتونید کمی نمک هم به غذا اضافه کنید.
6 مرحله ششم
اضافه کردن رشته
رشته ورمیشل رو بعد از ۱۵ دقیقه به سوپ اضافه کنید.
7 مرحله هفتم
سرو سوپ
۱۵ تا ۲۰ دقیقه بعد از اضافه کردن ورمیشل، سوپ شما آماده است. میتونید برای تزئین روش کمی جعفری خرد شده و آبلیموی تازه بریزید.
زمان آماده سازی:
2 ساعت و 0 دقیقه