طرز تهیه سس قارچ مخصوص خوشمزه و لذیذ رستورانی

  • شروع کننده موضوع آیلا
  • تاریخ شروع

آیلا

Guest
رسپی خوشمزه ترین سس قارچ با روشی آسان برای استفاده انواع استیک و پاستا و مرغ همراه با نکات ریز آن

مواد لازم برای ۴ نفر
قارچ۳۰۰ گرم
خامه۳۰۰ گرم
شیر۱ لیوان
پودر سیر۲ قاشق مربا خوری
پیاز۲ عدد
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
کره۲۵ گرم
ماست چکیده۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
دستور تهیه سس قارچ
مرحله اول
برای تهیه سس قارچ مجلسی ابتدا باید پوست اضافی روی قارچ ها را جدا کنیم، سپس قارچ ها را به خوبی می شوییم و کنار می گذاریم تا آب اضافی شان خارج شود و خشک شوند. پس از اینکه قارچ ها خشک شدند آنها را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و در یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم
در ادامه برای طعم دار شدن قارچ ها، آب لیمو ترش را به همراه مقدار نمک و فلفل سیاه و کمی آب به قارچ ها اضافه می کنیم. قارچ ها را با دست به خوبی زیر و رو می کنیم تا مواد طعم دهنده به تمام نقاط قارچ ها برسد.

مرحله سوم
پس از اینکه مواد را خوب مخلوط کردیم کاسه را به مدت ۳۰ دقیقه کنار می گذاریم تا قارچ ها طعم بگیرند. پس از گذشت این زمان یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کره را داخل تابه قرار می دهیم تا ذوب شود.

مرحله چهارم
در این مرحله پیازها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و در کره تفت می دهیم تا نرم و شفاف شوند. آب اضافی موجود در کاسه قارچ ها را دور می ریزیم و قارچ ها را به تابه اضافه می کنیم. قارچ ها خوب تفت می دهیم تا آب بیندازند.

مرحله پنجم
حالا ماست را به همراه نصف خامه مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند سپس شیر را کم کم اضافه می کنیم تا سس به غلظت دلخواهمان برسد. در صورت تمایل می توانید مخلوط قارچ و پیاز را در میکسر بریزید تا کاملا پوره شود.

مرحله ششم
البته برای زیبایی سس بهتر است قطعات قارچ در سس دیده شوند. در ادامه مخلوط شیر، ماست و خامه را به قارچ اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند. در پایان مقداری پودر سیر، نمک و فلفل سیاه به سس اضافه می کنیم.

مرحله هفتم
پس از اینکه سس تقریبا آماده شد باقیمانده خامه را نیز اضافه می کنیم و با دیگر مواد مخلوط می کنیم تا غلظت سس بیشتر شود. در آخر سس را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. از این سس در کنار انواع غذاها می توانید استفاده کنید.
Û±Ûµ-Û´Û·-Û³Ûµ-IMG_20210815_195335_985.jpg


نکات تهیه سس قارچ
سس قارچ با رب گوجه فرنگی
برای تهیه سس قارچ با رب گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی باید ماست چکیده، شیر و خامه را از لیست مواد لازم حذف کنید. ابتدا قارچ ها را تفت می دهیم تا به طور کامل سرخ شوند سپس گوجه فرنگی پوره شده یا رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم.

مواد را به خوبی تفت می دهیم تا یکدست شوند، سپس ادویه ها را اضافه می کنیم. برای اینکه رنگ سس شما پر رنگ تر شود اگر از گوجه فرنگی پوره شده استفاده کردید حتما کمی رب گوجه فرنگی هم اضافه کنید، چون رب گوجه فرنگی رب خوبی به سس می دهد.
 

سرآشپز آنا هستم

Guest
رسپی خوشمزه ترین سس قارچ با روشی آسان برای استفاده انواع استیک و پاستا و مرغ همراه با نکات ریز آن

مواد لازم برای ۴ نفر
قارچ۳۰۰ گرم
خامه۳۰۰ گرم
شیر۱ لیوان
پودر سیر۲ قاشق مربا خوری
پیاز۲ عدد
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
کره۲۵ گرم
ماست چکیده۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
دستور تهیه سس قارچ
مرحله اول
برای تهیه سس قارچ مجلسی ابتدا باید پوست اضافی روی قارچ ها را جدا کنیم، سپس قارچ ها را به خوبی می شوییم و کنار می گذاریم تا آب اضافی شان خارج شود و خشک شوند. پس از اینکه قارچ ها خشک شدند آنها را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و در یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم
در ادامه برای طعم دار شدن قارچ ها، آب لیمو ترش را به همراه مقدار نمک و فلفل سیاه و کمی آب به قارچ ها اضافه می کنیم. قارچ ها را با دست به خوبی زیر و رو می کنیم تا مواد طعم دهنده به تمام نقاط قارچ ها برسد.

مرحله سوم
پس از اینکه مواد را خوب مخلوط کردیم کاسه را به مدت ۳۰ دقیقه کنار می گذاریم تا قارچ ها طعم بگیرند. پس از گذشت این زمان یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کره را داخل تابه قرار می دهیم تا ذوب شود.

مرحله چهارم
در این مرحله پیازها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و در کره تفت می دهیم تا نرم و شفاف شوند. آب اضافی موجود در کاسه قارچ ها را دور می ریزیم و قارچ ها را به تابه اضافه می کنیم. قارچ ها خوب تفت می دهیم تا آب بیندازند.

مرحله پنجم
حالا ماست را به همراه نصف خامه مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند سپس شیر را کم کم اضافه می کنیم تا سس به غلظت دلخواهمان برسد. در صورت تمایل می توانید مخلوط قارچ و پیاز را در میکسر بریزید تا کاملا پوره شود.

مرحله ششم
البته برای زیبایی سس بهتر است قطعات قارچ در سس دیده شوند. در ادامه مخلوط شیر، ماست و خامه را به قارچ اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند. در پایان مقداری پودر سیر، نمک و فلفل سیاه به سس اضافه می کنیم.

مرحله هفتم
پس از اینکه سس تقریبا آماده شد باقیمانده خامه را نیز اضافه می کنیم و با دیگر مواد مخلوط می کنیم تا غلظت سس بیشتر شود. در آخر سس را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. از این سس در کنار انواع غذاها می توانید استفاده کنید.
مشاهده پیوست 258862

نکات تهیه سس قارچ
سس قارچ با رب گوجه فرنگی
برای تهیه سس قارچ با رب گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی باید ماست چکیده، شیر و خامه را از لیست مواد لازم حذف کنید. ابتدا قارچ ها را تفت می دهیم تا به طور کامل سرخ شوند سپس گوجه فرنگی پوره شده یا رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم.

مواد را به خوبی تفت می دهیم تا یکدست شوند، سپس ادویه ها را اضافه می کنیم. برای اینکه رنگ سس شما پر رنگ تر شود اگر از گوجه فرنگی پوره شده استفاده کردید حتما کمی رب گوجه فرنگی هم اضافه کنید، چون رب گوجه فرنگی رب خوبی به سس می دهد.
عالی
ولی جوانه ماش رو حتما امتحان کنید همیشه جوانه ماش دارم
واسه سالاد واسه داخل ساندویچ واسه سرخ کردن و نرگسی واسه داخل نودل و بخدا جوانه ماش و فلفل دلمه رنگی عین نمک برای خانواده سه نفره ما واجبه نباشه نمی خوریم شرایط رشد جوانه ماش سخته و باید قلقل شو بدونی وگرنه تلخ میشه
 
استارتر
استارتر

آیلا

Guest
عالی
ولی جوانه ماش رو حتما امتحان کنید همیشه جوانه ماش دارم
واسه سالاد واسه داخل ساندویچ واسه سرخ کردن و نرگسی واسه داخل نودل و بخدا جوانه ماش و فلفل دلمه رنگی عین نمک برای خانواده سه نفره ما واجبه نباشه نمی خوریم شرایط رشد جوانه ماش سخته و باید قلقل شو بدونی وگرنه تلخ میشه
خواستی قلقشو تاپیک کن ?
 

سرآشپز آنا هستم

Guest
خواستی قلقشو تاپیک کن ?
ماش خریدم اتفاقا باید آموزش بدم چون دوره بین الملل شروع میشه و زیاد استفاده میخواهیم بکنیم واسه همین گفتم اول آموزش بدم تا همه داشته باشن
باید جاش گرم باشه باید بزاری تو مایکروویو یا مایکروفر نباید تلخ بشه
سرخ کنی یا نکنی داخل ساندویچ عالیه
من بعضی وقتها عین قارچ کلی سرخ میکنم میخورم میشه نرگسی جوانه
میخوام آموزش کاشت گوجه فرنگی و گوجه گیلاسی و فلفل و سبزی برای آپارتمان های تاریک مثل خونه خودم رو هم آموزش بدم عید
 

سرآشپز آنا هستم

Guest
خواستی قلقشو تاپیک کن ?
بشور خوب خوب ماش و
دوتا حوله یکبار مصرف باز کن یکیش پایین یکیش بالا دور تا دور شو آلومینیوم بکش درجه حرارت دستمال تو بزار روی گرم نگه داشتن روی همون درجه که ماست میبندن و بزار 4روز بمونه اندازه انگشت دست که شد بکن و داخل ظرف نگهداری کن
رطوبت نمی خواد همون آب اول ش کافیه مزه کن تلخ نشده باشه
 
استارتر
استارتر

آیلا

Guest
بشور خوب خوب ماش و
دوتا حوله یکبار مصرف باز کن یکیش پایین یکیش بالا دور تا دور شو آلومینیوم بکش درجه حرارت دستمال تو بزار روی گرم نگه داشتن روی همون درجه که ماست میبندن و بزار 4روز بمونه اندازه انگشت دست که شد بکن و داخل ظرف نگهداری کن
رطوبت نمی خواد همون آب اول ش کافیه مزه کن تلخ نشده باشه
مرسییی
 

سرآشپز آنا هستم

Guest
پای سیب کلاسیک اصیل
عاشقش م
شوهر و پسرم پای سیب دوست ندارن من عاشق پای سیب و کروستات هستم هر شب درست میکنم واسه شوهرم و پسرم
کیک خامه ای..کیک اپرا
ماکارون های رنگی و تیرامیسو بیشتر درست میکنم و چند روزی هست فقط چیز کیک و تارت دارم درست میکنم
 

سرآشپز آنا هستم

Guest
به به چی هست؟
پای سیب کلاسیک اصیل روستای غربی آموزش زمستون مه
دوره جدید بچه ها به کانال ملحق شن شروع میکنم
کانال رایگان ه دوست داشتید سرچ کنید و به کانال خودتون ملحق شید بچه ها
 
استارتر
استارتر

آیلا

Guest
پای سیب کلاسیک اصیل روستای غربی آموزش زمستون مه
دوره جدید بچه ها به کانال ملحق شن شروع میکنم
کانال رایگان ه دوست داشتید سرچ کنید و به کانال خودتون ملحق شید بچه ها
هر روز چند تا از کاراتو با رسپی خودت تاپیک کن اونجا هم بهشون بگو تا کم کم عضو بگیری
 

سرآشپز آنا هستم

Guest
هر روز چند تا از کاراتو با رسپی خودت تاپیک کن اونجا هم بهشون بگو تا کم کم عضو بگیری
کجا گلم
من دوست دارم تا آخر ماه صبر کنم تا هرکس تمایل داشت بیاد بعد شروع میکنم دیشب پیام گذاشتم بچه ها بزارید حداقل الان که اعلام کردم شهریه نمی گیرم و کانال رو رایگان کردم حداقل به 500تا برسیم شروع کنم
آخه هر آموزش برنامه غذای مون هست
کلی خسته و کوفته میشم موقع سرو شام از خستگی نمی تونم شام بخورم
نهار ک بهتره بگم نیستم خونه هر سه مون ساعت 4میایم خونه
دانشجو هستم
شوهرم کاسب
پسرم بعد مدرسه میره کلاس فوتبال
ساعت 4صبح بیدار میشم نهار هر سه نفر مون رو داخل ظرف مون
خسته و کوفته میام آموزش ها بخصوص که باید هی فیلم بگیری عکس بگیری تزئین کنی
خسته میکنه
یهو دیدم 16نفر رفتن گفتم ببین من قبول کردم رایگان آموزش بدم ولی اونا بخاطر اینکه گفتم بزارید بقیه بیان بزارم آموزش کانال رو ترک کردن کاش بدونن چقدر خسته میشم چقدر کم خواب میشم تا امسال یه کانال رایگان باشه واسه دوستداران دنیای آشپزی
 

بالا