مجله خبری
Guest
آموزش دستور تهیه سس زردآلو خوشمزه در خانه برای رویه و تزئین کیک و جایگزین برای مارمالاد
شکر و زردآلو را مخلوط و پوره کنید
اب و نشاسته را مخلوط تا گلوله گلوله نباشد و به پوره اضافه کنید
روی حرارت ملایم قرار داده و مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد
می توانید کمی زعفران هم در اخر کار بزنید تا خوشرنگ شود. در یخچال قرار دهید تا کمی خودش را بگیرد
برای تزیین روی کیک و هر جایی که از مارمالاد استفاده میکنید قابل استفاده است
- 10 عدد زردآلوری رسیده
- 100 گرم شکر (کمتر یا بیشتر بستگی به شیرینی زردآلوها دارد)
- 1/2 پیمانه آب
- 20 گرم نشاسته ذرت (1ق غ پر)
- زعفران به دلخواه
شکر و زردآلو را مخلوط و پوره کنید
اب و نشاسته را مخلوط تا گلوله گلوله نباشد و به پوره اضافه کنید
روی حرارت ملایم قرار داده و مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد
می توانید کمی زعفران هم در اخر کار بزنید تا خوشرنگ شود. در یخچال قرار دهید تا کمی خودش را بگیرد
برای تزیین روی کیک و هر جایی که از مارمالاد استفاده میکنید قابل استفاده است
![](https://img-global.cpcdn.com/recipes/dc48cc08930f0e98/1360x964cq70/%D8%B3%D8%B3-%D8%B2%D8%B1%D8%AF%D8%A2%D9%84%D9%88-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D8%B5%D9%84%DB%8C-%D8%B9%DA%A9%D8%B3.webp)