طرز تهیه ساندویچ مرغ خوشمزه برای ۵۰ ، ۱۰۰ نفر

آیلا

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
طرز تهیه ساندویج مرغ خوشمزه برای مهمانی ها و تولد ها برای پنجاه نفر که با دو برابر و سه برابر کردن این مواد میتوانید برای ۱۰۰ و ۱۵۰ نفر نیز تهیه کنید

مواد لازم برای ۵۰ نفر
سینه مرغ ۲۵ عدد
پیاز ۲۰ عدد
قارچ ۱۵۰ الی ۲۰۰عدد
رب گوجه فرنگی ۲۵ قاشق مرباخوری
سیر ۵۰ حبه
جعفری ۱۵ الی ۲۰ دسته کوچک
پیازچه ۵۰ ساقه
خیارشور ۵۰ عدد
سس مایونز ۲۵ قاشق غذاخوری
سس کچاپ ۲۵ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
آویشن و پاپریکابه مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
طرز تهیه ساندویچ مرغ ساده
مرحله اول
برای تهیه ساندویچ مرغ خوشمزه ابتدا سینه مرغ را به همراه ۱۰ لیوان آب، ۴ حبه سیر و مقداری نمک و زردچوبه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا سینه مرغ به طور کامل بپزد.



مرحله دوم
پس از اینکه آب درون قابلمه شروع به جوشیدن کرد، کف های سفید رنگ روی سطح آب را با قاشق جمع می کنیم و دور می ریزیم. این کار باعث می شود گوشت مرغ در پایان پخت هیچ طعم و بوی زهمی نداشته باشد.

مرحله سوم
پس از اینکه گوشت مرغ به طور کامل پخت، آنرا از قابلمه خارج کرده، سپس به صورت خلالی خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه پیاز را به صورت خلالی نازک خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم.


مرحله چهارم
در ادامه پیاز خرد شده را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم. توجه داشته باشید که پیاز باید نرم باشد و نباید آنرا بیش از حد تفت دهیم. در ادامه قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم
سپس حرارت زیر تابه را کمی زیاد می کنیم و با سرعت قارچ ها را تفت می دهیم. این کار باعث می شود که قارچ ها آب نیندازند. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه، آویشن، پاپریکا و زردچوبه به تابه اضافه می کنیم.

مرحله ششم
حالا مواد را کمی تفت می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود. در ادامه تکه های گوشت مرغ را به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا سرخ شوند، سپس مواد درون تابه را یک سمت جمع می کنیم و رب گوجه فرنگی را در سمت دیگر تابه اضافه می کنیم.

مرحله هفتم
رب گوجه فرنگی را باید به خوبی تفت دهیم تا کاملا سرخ شود. پس از اینکه رب گوجه فرنگی به خوبی سرخ شد، سیر را رنده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. پس از تفت دادن سیر، تمام مواد را با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله هشتم
در این مرحله تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم و به سراغ آماده کردن سس ساندویچ می رویم. برای این منظور رجعفری و پیازچه را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم، سپس داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله نهم
حالا خیار شور را با رنده درشت رنده می کنیم و به همراه سس مایونز و سس کچاپ به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه و پاپریکا اضافه می کنیم، سپس مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله دهم
در این مرحله مقداری از مخلوط مرغ را درون نان باگت می ریزیم، سپس به مقدار دلخواه از سس اضافه کرده و روی مواد پخش می کنیم. در صورت تمایل می توانیم از مقداری گوجه فرنگی و پیاز اسلایس شده نیز استفاده کنیم.

نوش جان

Û±Û°_Û²Û·_Û°Û¹_images.jpg
 

بالا