آیلا
⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
- عضویت
- May 2, 2023
- جنسیت
- خانم
طرز تهیه خورشت ماهی اصلی سیستان و بلوچستان
مواد لازم
▢8 تکه ماهی
▢2 قاشق سوپ خوری رب گوجه
▢1 عدد پیاز (رنده شده)
▢4 حبه سیر (کوبیده شده)
▢1 عدد فلفل سبز (کوبیده)
▢1 قاشق مربا خوری گشنیز ( کوبیده شده)
▢1 قاشق مربا خوری زردچوبه
▢1 قاشق مربا خوری ادویه ماهی
▢4 برگ برگ کاری
▢به میزان دلخواه گشنیز خرد شده
▢2 عدد فلفل سبز
▢3 قاشق غذا خوری آب تمر هندی
▢به میزان لازم نمک
▢به میزان لازم روغن
▢به میزان لازم انبه کال (رنده شده)
دستور تهیه
ماهی رو میشوریم و بهش نمک میزنیم.
کمی روغن در ماهیتابه ریخته و پیاز، رب گوجه، ادویه، برگ کاری، سیر، انبه، فلفل سبز و گشنیز رو اضافه می کنیم و هم میزنیم.
کمی آب به موادمون اضافه می کنیم و حرارت رو کم می کنیم تا خوب بپزه و روغن بیفته.
ماهی رو اضافه می کنیم و با ملایمت هم میزنیم.
یک لیوان آب به ماهی مون اضافه می کنیم وقتی به جوش اومد حرارت رو کم می کنیم و آب تمر هندی رو به ماهی اضافه می کنیم.
بعد از 15 دقیقه حرارت رو خاموش می کنیم و خورش رو در ظرف می کشیم و تزیین می کنیم. نوش جان
مواد لازم
▢8 تکه ماهی
▢2 قاشق سوپ خوری رب گوجه
▢1 عدد پیاز (رنده شده)
▢4 حبه سیر (کوبیده شده)
▢1 عدد فلفل سبز (کوبیده)
▢1 قاشق مربا خوری گشنیز ( کوبیده شده)
▢1 قاشق مربا خوری زردچوبه
▢1 قاشق مربا خوری ادویه ماهی
▢4 برگ برگ کاری
▢به میزان دلخواه گشنیز خرد شده
▢2 عدد فلفل سبز
▢3 قاشق غذا خوری آب تمر هندی
▢به میزان لازم نمک
▢به میزان لازم روغن
▢به میزان لازم انبه کال (رنده شده)
دستور تهیه
ماهی رو میشوریم و بهش نمک میزنیم.
کمی روغن در ماهیتابه ریخته و پیاز، رب گوجه، ادویه، برگ کاری، سیر، انبه، فلفل سبز و گشنیز رو اضافه می کنیم و هم میزنیم.
کمی آب به موادمون اضافه می کنیم و حرارت رو کم می کنیم تا خوب بپزه و روغن بیفته.
ماهی رو اضافه می کنیم و با ملایمت هم میزنیم.
یک لیوان آب به ماهی مون اضافه می کنیم وقتی به جوش اومد حرارت رو کم می کنیم و آب تمر هندی رو به ماهی اضافه می کنیم.
بعد از 15 دقیقه حرارت رو خاموش می کنیم و خورش رو در ظرف می کشیم و تزیین می کنیم. نوش جان