طرز تهیه خورشت آلوچه خوشمزه مجلسی برای ۲ ، ۴ و ۶ نفر

آیلا

عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم

طرز تهیه خورشت آلوچه رستورانی برای دو نفر که با دو برابر و سه برابر کردن این مواد میتوانید برای چهار و شش نفر نیز تهیه کنید

مواد لازم برای ۲ نفر
گوشت گوسفندی ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
آلوچه نصف فنجان
چوب دارچین نصف تکه
رب گوجه فرنگی نصف قاشق غذاخوری
سیب زمینی ۱ عدد
شکر نصف قاشق چایخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
عصاره گوشت۱ بسته
نمک، پودر دارچین، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار کافی
طرز تهیه خورش آلوچه
مرحله اول
برای تهیه خورش آلوچه خوشمزه ابتدای کار گوشت را به صورت مکعبی خرد می کنیم. در ادامه پوست پیاز را جدا می کنیم و می شوییم، سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله دوم
حالا مقداری روغن مایع درون قابلمه می ریزیم و بلافاصله پیاز را اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. در ادامه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به پیاز اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم.


مرحله سوم
در این مرحله زمانی که بوی خامی ادویه ها از بین رفت، گوشت را اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد. در ادامه رب گوجه فرنگی را به گوشت اضافه می کنیم، سپس به تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود.

مرحله چهارم
حالا چوب دارچین را به همراه عصاره گوشت و آلوچه به مواد خورش اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم و قابلمه را تا نیمه پر از آب می کنیم. در ادامه اجازه می دهیم خورش آلوچه با حرارت ملایم به مدت ۲ ساعت بپزد تا جا بیوفتد.


مرحله پنجم
در این مرحله پوست سیب زمینی را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت نگینی درشت خرد می کنیم. در ادامه ۳۰ دقیقه آخر پخت سیب زمینی را به همراه پودر دارچین و شکر به خورش اضافه می کنیم مخلوط می کنیم.

مرحله ششم
در نهایت پس از گذشت این مدت زمانی که سیب زمینی ها پخته شدند، زعفران را اضافه می کنیم و هم می زنیم، سپس حرارت را خاموش می کنیم. در ادامه خورش آلوچه را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس با پلو سرو می کنیم. نوش جان.

Û±Û¶_Û°Û´_Û°Û·_b40b82648e38380b1a369430ba693b4d199puyJ90EM6uT7N0.jpg
 

بالا