طرز تهیه خوراک فاهیتا در منزل

مجله خبری

Guest
آموزش و نحوه پخت غذای فاهیتا ( نام دیگر فاجیتا ) استیک یا مرغ در خانه با روشی آسان و سریع

مواد لازم برای تهیه استیک فاهیتا:​


گوشت استیک استوانه ای 300-400 گرم
روغن زیتون2 قاشق غذاخوری
آب لیموترش1 قاشق غذاخوری
سیر ، ریز خرد شده 1 حبه
پودر چیلینصف قاشق چایخوری
زیرهنصف قاشق چایخوری
تکه های فلفل تندنصف قاشق چایخوری
فلفل سیاهبه مقدار لازم
نان تورتیلا8 عدد
فلفل دلمه ای کوچک2 عدد از هر 3 رنگ
پیاز2 عدد


چاشنی ها
- سس سالسا
- خامه ترش
- پنیر خرد شده
- گوجه فرنگی خرد شده

طرز تهیه ی استیک فاهیتا:​


استیک را به صورت نوارهای نازک برش بدهید.

در کاسه ای، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون، آب لیموترش، سیر، پودر چیلی، زیره، تکه های فلفل تند، فلفل سیاه و نمک را با هم مخلوط کنید.


نوارهای گوشت گوساله را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا پوشیده و مزه دار شوند، کنار بگذارید.

تورتیلا را در فویل بپیچید و برای مدت 5-10 دقیقه در حرارت 350 درجه سانتیگراد قرار دهید یا گرم شود.

پیازها را به صورت خلالی خرد کنید. فلفل دلمه ای ها را به صورت نواری و یا خلالی خرد کنید.

ماهیتابه ای بزرگ و نچسب را روی حرارت ملایم قرار بدهید، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را داخل تابه بریزید و گرم کنید.

پیاز و فلفل ها را به مدت 3-4 دقیقه با هم زدن اضافه کنید تا نرم شوند. آن ها را به یک کاسه منتقل کنید و کنار بگذارید.

گوشت های برش خرده را به ماهیتابه اضافه کنید و آن ها را سرخ کنید و خوب بپزید. سپس پیاز و فلفل را به تابه برگردانید. و با هم مخلوط کنید اجازه بدهید حدود 5 دقیقه با هم بپزند.


برای سرو کردن، با قاشق قسمتی از مخلوط گوشت را روی وسط نان های تورتیلا بریزید، و روی آن را از مواد اضافی مورد نظر قرار دهید، دو طرف نان تورتیلا را تا کنید، به صورتی که روی هم قرار بگیرید.



نکاتی برای تهیه ی استیک فاهیتا :​


سس مایونز را می توانید جایگزین خامه ی ترش کنید.

می توانید از گوشت مرغ در ازای گوشت گوساله استفاده کنید.

اصل این غذا با نان تورتیلا است. اما می توانید از نان باگت و یا تافتون هم استفاده کنید.
 

بالا