طرز تهیه خشیل بزرک خوشمزه و حرفه ای برای ۴ ، ۸ ، ۱۲ نفر

  • شروع کننده موضوع آیلا
  • تاریخ شروع

بشنو

⭐⭐سوپر استار⭐⭐
عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
مرسی👍درست کردم عکسشو میذارم😅
رسپی خوشمزه ترین کاچی محلی یا همون قویماق خشیل بزرک برای دونفر که با دو سه چهار برابر کردن این مواد میتوانید به راحتی برای هشت و دوازده نفر نیز تهیه کنید

مواد تشکیل‌دهنده برای دو نفر
3 قاشق غذا خوری بزرک سیاه بو داده و آسیاب شده
2 قاشق غذاخوری آرد
300 گرم کره محلی
آب به مقدار لازم حدود یک الی دو لیوان

بزرک را پاک میکنیم تا سنگ ریزه ای نمانددر تابه ای تفت میدهیم زود زود چک میکنیم تا نسوزد حدو۵الی ۷دقیقه طول میکشد تابوی خامی اش برود.بعدازاینکه سردشد در آسیاب کن آسیابش میکنیم
۲
آرد را در قابلمه ای ریخته تفت میدهیم وبعد بزرک های پودر شده رو به آرد اضافه میکنیم
۳
آبجوش را در چند مرحله اضافه میکنیم وبلافاصله روغن و زعفرون رو هم میریزیم تو قابلمه بایدخیلی سریع هم بزنیم تاگلوله نشود درب قابلمه را باشعله خیلی کم میزاریم تا۵۰دقیقه خوب بپزد.باشکر ویاعسل میل کنید.
سایر نکات کاچی بزرک
یکی از نشانه خوب پختن کاچی این است که روغنش آب نداشته باشه وشفاف شفاف باشه.آبجوش رو کم کم اضافه کنید تاخیلی شل وخیلی سفت نباشه معمولی باشه خوبه‌.

مشاهده پیوست 274978
 

بشنو

⭐⭐سوپر استار⭐⭐
عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
البته من نصف بزرک نصف ارد میزنم

چون بزرکش زیاد باش حالت کشدار و ژله ای میگیره من دوست ندارم

کم درست کن چون بار اول شاید زیاد به مزاجت خوش نیاد
باشه عزیزم ممنون🌸
 

mAnDgAr

⭐کاربر ویژه⭐
عضویت
Jul 4, 2023
جنسیت
خانم
آیلا، بشنو ما رو با کاچی اسفالت کرد خدایا
 

بالا