آیلا
Guest
رسپی خوشمزه ترین کاچی محلی یا همون قویماق خشیل بزرک برای دونفر که با دو سه چهار برابر کردن این مواد میتوانید به راحتی برای هشت و دوازده نفر نیز تهیه کنید
مواد تشکیلدهنده برای دو نفر
3 قاشق غذا خوری بزرک سیاه بو داده و آسیاب شده
2 قاشق غذاخوری آرد
300 گرم کره محلی
آب به مقدار لازم حدود یک الی دو لیوان
بزرک را پاک میکنیم تا سنگ ریزه ای نمانددر تابه ای تفت میدهیم زود زود چک میکنیم تا نسوزد حدو۵الی ۷دقیقه طول میکشد تابوی خامی اش برود.بعدازاینکه سردشد در آسیاب کن آسیابش میکنیم
۲
آرد را در قابلمه ای ریخته تفت میدهیم وبعد بزرک های پودر شده رو به آرد اضافه میکنیم
۳
آبجوش را در چند مرحله اضافه میکنیم وبلافاصله روغن و زعفرون رو هم میریزیم تو قابلمه بایدخیلی سریع هم بزنیم تاگلوله نشود درب قابلمه را باشعله خیلی کم میزاریم تا۵۰دقیقه خوب بپزد.باشکر ویاعسل میل کنید.
سایر نکات کاچی بزرک
یکی از نشانه خوب پختن کاچی این است که روغنش آب نداشته باشه وشفاف شفاف باشه.آبجوش رو کم کم اضافه کنید تاخیلی شل وخیلی سفت نباشه معمولی باشه خوبه.
مواد تشکیلدهنده برای دو نفر
3 قاشق غذا خوری بزرک سیاه بو داده و آسیاب شده
2 قاشق غذاخوری آرد
300 گرم کره محلی
آب به مقدار لازم حدود یک الی دو لیوان
بزرک را پاک میکنیم تا سنگ ریزه ای نمانددر تابه ای تفت میدهیم زود زود چک میکنیم تا نسوزد حدو۵الی ۷دقیقه طول میکشد تابوی خامی اش برود.بعدازاینکه سردشد در آسیاب کن آسیابش میکنیم
۲
آرد را در قابلمه ای ریخته تفت میدهیم وبعد بزرک های پودر شده رو به آرد اضافه میکنیم
۳
آبجوش را در چند مرحله اضافه میکنیم وبلافاصله روغن و زعفرون رو هم میریزیم تو قابلمه بایدخیلی سریع هم بزنیم تاگلوله نشود درب قابلمه را باشعله خیلی کم میزاریم تا۵۰دقیقه خوب بپزد.باشکر ویاعسل میل کنید.
سایر نکات کاچی بزرک
یکی از نشانه خوب پختن کاچی این است که روغنش آب نداشته باشه وشفاف شفاف باشه.آبجوش رو کم کم اضافه کنید تاخیلی شل وخیلی سفت نباشه معمولی باشه خوبه.