طرز تهیه حمیس توله‌ پنیرک دزفولی خوشمزه

آیلا

عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
مواد لازم برای طبخ پنیرک دزفولی به این شرح است:

پنیرک ۱کیلو پاک نکرده
سیر ۱بوته
پیاز ۲عدد بزرگ
نمک، فلفل سیاه و قرمز،ادویه و زردچوبه
روغن برای سرخ کردن
نارنج ۲-۳ عدد بنا بر ذایقه
آب ۱لیتر
طرز تهیه پنیرک به این صورت است که ابتدا پنیرکهای پاک کرده و شسته را با آب و چند حبه سیر درسته یا خورد شده و کمی نمک و فلفل قرمز میگذاریم پخته شوند.در همین حال،پیازها را خرد کرده و در ماهیتابه سرخ میکنیم. در این کار دقت کنید که خیلی روغن مصرف نشود. وقتی طلایی رنگ شد، سیرها را خرد کرده و اضافه کنید و با پیاز تفت دهید تا بوی سیر به مشام برسد.

در گام بعدی، ادویه جات را به ترکیب اضافه کرده و توله های پخته شده بهمراه سیر ها را که از اب جدا کردیم و گذاشتیم تا ابشان برود،به این مخلوط اضافه میکنیم.خوب باید تفت بخورند و با پشت قاشق سبزی ها و سیرها را له میکنیم.میتوانید با گوشت کوب هم اینکارا انجام دهید. نمک و فلفل غذا را تنظیم میکنیم.این غذا معمولا فلفل قرمز زیادی دارد چون باید تند باشد.درین مرحله آب نارنج تازه را اضافه میکنیم و انقدر هم میزنیم و سر حرارت میگذاریم تا آبش برود غذا اماده است و معمولا با ماست سرو میشود. اکنون غذا را سرو کنید و لذت ببرید از خوزستان و غذاهایش.

Û±Û±_Û³Û¸_Û³Û°_17d353ce9e1d611a247f59c950f367d2YLZSQITt8w0XtFHj1.jpg
 

بالا