طرز تهیه حلیم خوشمزه و نذری برای ۱۰ ، ۲۰ و ۳۰ نفر

آیلا

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
عضویت
May 2, 2023
جنسیت
خانم
طرز تهیه حلیم گندم با گوشت و با مرغ برای 10 نفر که با دو برابر و سه برابر کردن این مواد می توانید برای بیست و سی نفر نیز تهیه کنید
مواد لازم برای حلیم گندم با گوشت برای 10 نفر:

گندم پوست کنده: 1 کیلو
گوشت: 1 کلیو
پیاز متوسط: 4 عدد
زرد چوبه: 1 قاشق غذا خوری
نمک: 1 قاشق غذا خوری
کره: 20 گرم
شکر: به میزان لازم
دارچین: به مقدار لازم
آب: 20 لیوان
بخوانید: طرز تهیه آش شلغم با بلغور گندم

نحوه ی تهیه حلیم گندم با گوشت

ابتدا گندم پوست کنده شده را به مدت 6 ساعت خیس کنید، این کار مدت زمان پخت حلیم را کاهش می دهد.
سپس گوشت ها را به همراه مقداری آب درون قابلمه بریزید و پیاز ها را درشت خرد کنید و به همراه نمک به آن اضافه کنید، بعد قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت ها به خوبی بپزد.
وقتی گوشت ها پخته شد آن ها از آب جدا کنید و بعد از سرد شدن گوشت ها را رشته رشته کنید.
بعد گندم های خیس شده را با آب درون یک قابلمه بریزید و روی شعله کم قرار دهید تا بپزد و نرم شود. گندم و آب را هر چند دقیقه هم بزنید زیرا به سرعت ته می گیرد.
وقتی گندم ها به خوبی له شد و پخت، گوشت های رشته شده را به آن اضافه کنید و روی شلعه کم قرار دهید تا غلیط شود.
بعد از آماده شدن حلیم می توانید آن را با دارچین، شکر و کره تزئین کرده و نوش جان کنید.

Û±Û·_ÛµÛ³_Û²Û³_.jpg


طرز تهیه حلیم گندم با مرغ برای 10 نفر

مواد لازم برای حلیم گندم با مرغ برای 10 نفر:

گندم پوست کنده: 1 کیلو
فیله ی مرغ: 1 کیلو
پیاز بزرگ: 3 عدد
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار کم
کنجد و دارچین: به میزان دلخواه (برای تزیین)


نحوه ی تهیه حلیم گندم با مرغ:

ابتدا گندم پوست کنده شده را به مدت 5 تا 7 ساعت خیس کنید، این کار مدت زمان پخت حلیم را کاهش می دهد.
سپس فیله ی مرغ را با پیاز خرده شده و مقداری آب درون قابلمه ریخته و روی شعله گاز قرار دهید تا بپزد، همچنین به آن مقداری نمک، فلفل و زرد چوبه اضافه کنید.
بعد از پخته شدن فیله ها، آن را رشته رشته کنید.
سپس گندم های خیس شده را با آب درون یک قابلمه بریزید و روی شعله کم قرار دهید تا بپزد و نرم شود. گندم و آب را هر چند دقیقه هم بزنید زیرا به سرعت ته می گیرد، تا گندم بپزد و کاملا له شود
وقتی گندم ها به خوبی له شد و پخت، فیله های مرغ رشته شده را به آن اضافه کنید و روی شلعه کم قرار دهید تا غلیط شود.
سپس آن را با کنجد و پودر دارچین تزیین کرده و میل کنید.​
 

بالا